Biten Kampanyalar > Kazananlar
pink | Kazandıklarım
soldierkan:
banada geldi şimdi mühim raporu yazma sırası geldi ;D
tarbah:
ay ne güzel bize niye yokkii
ilginç:
açılışa gıttım bana magazayı nasıl buldugumu sordular ve hedıyemı alıp geldım tek kişilik battanıye hedıye ettıler ınanamadımya ;D ;D
fikrimühimden ilk hediyem
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinaçılışa gıttım bana magazayı nasıl buldugumu sordular ve hedıyemı alıp geldım tek kişikik battanıye hedıye ettıler ınanamadımya ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
kusura bakmayında istanbuldan adanaya sırf bir açılışa davet edildiğiniz için gitmek saçmaılk deselerdiki sana şu hediyeyi verecez o zaman belki gidip gitmemeyi düşünebilirsin ama bir bilinmeze gitmek çok akıl karı değil.. Ha gezmek oraları görmek istersin onu bilemem ayrıca gidiş geliş parası battaniyenin parasından fazla tutar ;)
ilginç:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinaçılışa gıttım bana magazayı nasıl buldugumu sordular ve hedıyemı alıp geldım tek kişikik battanıye hedıye ettıler ınanamadımya ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
kusura bakmayında istanbuldan adanaya sırf bir açılışa davet edildiğiniz için gitmek saçmaılk deselerdiki sana şu hediyeyi verecez o zaman belki gidip gitmemeyi düşünebilirsin ama bir bilinmeze gitmek çok akıl karı değil.. Ha gezmek oraları görmek istersin onu bilemem ayrıca gidiş geliş parası battaniyenin parasından fazla tutar ;)
--- Alıntı sonu ---
bılmeden konusmussun arkadasım ben adanadayım zaten magaza adanada acıldıgı için adanadakı fikrimühimleri davet ettiler keske sorsaydın yargılamadan once ???
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git