Biten Kampanyalar > Kazananlar
pink | Kazandıklarım
nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu sabah 50 kontör daha kazandım eti'den. Kontör bol nasıl olsa diye nako çekilişine katıldım ordan da nako ip seti çıktı ;D
--- Alıntı sonu ---
Saat kaçta Nako kampanyasına katıldın? Saat başı katılırsan çıkıyor yazmışlardı daha önce. Merak ettim saat başı mı katıldın diye. Güle güle kullan bu arada. Tebrik ederim;)
--- Alıntı sonu ---
Teşekkür ederim.Saat 2 den biraz sonra katıldım üst üste 6-7 sms gönderdim,çekişle kazanılıyor diye ama bilmiyorum.
timsah:
Bir ihtimal, o kitap tükenmiştir ama kaldırmamışlardır ve geçici yöntem olarak sipariş onayı verilmemesini seçmişlerdir.. Farklı browserlarla sipariş vermeyi denemeni tavsiye edebilirim bir de..
erteb:
Kayit olun veya giris yapinBir ihtimal, o kitap tükenmiştir ama kaldırmamışlardır ve geçici yöntem olarak sipariş onayı verilmemesini seçmişlerdir.. Farklı browserlarla sipariş vermeyi denemeni tavsiye edebilirim bir de..
--- Alıntı sonu ---
Denedim, olmadı, teşekkür ederim cevap için.
adavapuru:
Kayit olun veya giris yapinbugüne kadar 600 kontur kazandım... ;D ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
adavapuru da hani bana hani bana demişşşş :)
memoli444:
ya arkadaşlar bana fikrimühim sitesinden bir emeil geldi yaaaaa ''üç maymun'u dünyaya duyuralım diye ben şimdi bu emaile ne yapmam gerekiyor silip atıcam yok bilgisi olan arkadaş varsa sevinirimmmmm
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git