Biten Kampanyalar > Kazananlar

pink | Kazandıklarım

<< < (56/141) > >>

nyks:
klimaya tıkladım ama ısı ayarla gibi bişey göremedim ürün bilgisi teknik bilgiler falan olan bi pencere açılıyo,her yere de baktım,acaba bende mi bi sorun var  :)

moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinklimaya tıkladım ama ısı ayarla gibi bişey göremedim ürün bilgisi teknik bilgiler falan olan bi pencere açılıyo,her yere de baktım,acaba bende mi bi sorun var  :)

--- Alıntı sonu ---
sana mail geldimiki? mesela çamaşırlar birikmiş yıkayın yada eviniz kirlenmiş temizleyin gibi görev bildiren mail atmışlarmı mailine ? eğer gelmediyse bizim anlattıklarımızı yapamazsın zaten beklemen gerekecek ;D ama hergün birkez giriş yapman puanlarının çoğalmasına fayda  sağlayacaktır ;)

nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinklimaya tıkladım ama ısı ayarla gibi bişey göremedim ürün bilgisi teknik bilgiler falan olan bi pencere açılıyo,her yere de baktım,acaba bende mi bi sorun var  :)

--- Alıntı sonu ---
sana mail geldimiki? mesela çamaşırlar birikmiş yıkayın yada eviniz kirlenmiş temizleyin gibi görev bildiren mail atmışlarmı mailine ? eğer gelmediyse bizim anlattıklarımızı yapamazsın zaten beklemen gerekecek ;D ama hergün birkez giriş yapman puanlarının çoğalmasına fayda  sağlayacaktır ;)

--- Alıntı sonu ---
Mevsimler değişiyor, dolayısıyla da evinizin ısısı ideal değerlerden uzaklaşmaya başlıyor.
Siz de evinizi düzenli olarak ziyaret ederek ısıyı ideal sıcaklıklar arasında tutabilir, puanınızı arttırarak dilediğiniz hediye için çekilişe katılabilirsiniz
mail değil de böyle bi mesaj var o sitedeki mesaj yerinde,neyse bende üye girişiyle biriktirmeye çalışıyım artık

moonlight1907:
mailini kontrol et devamlı gelir görevlerin merak etme anlaşılan görevin yok senin  :D

nyks:
ok yok demekki görevim  :)bekliycez artık.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git