Biten Kampanyalar > Kazananlar

pink | Kazandıklarım

<< < (25/141) > >>

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi ve kardeşimede süper bişey artı birde parti varmış fikrimühimlere özel mail gelmiş ama ben gidemem acaba bu saç düzleştrici bizimmi oluyo şimdik yoksa geri yollayacakmıyız ilk kampanyam benimde ondan sordum ;D

--- Alıntı sonu ---
gelen ürünler senin oluyo iade etmiyosun...mühim raporları vermeyi unutma ürünle ilgili olarak

moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada geldi ve kardeşimede süper bişey artı birde parti varmış fikrimühimlere özel mail gelmiş ama ben gidemem acaba bu saç düzleştrici bizimmi oluyo şimdik yoksa geri yollayacakmıyız ilk kampanyam benimde ondan sordum ;D

--- Alıntı sonu ---
gelen ürünler senin oluyo iade etmiyosun...mühim raporları vermeyi unutma ürünle ilgili olarak

--- Alıntı sonu ---

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)

gamzemehmet:
arkadaşlar bende üye oldum fakat daha bana ne bir mesaj ne de bir numune gelmedi.Bu işte tecrübeli olan arkadaşlar bu işin neye ve nasıl işlediğini anlatabilirler mi acaba?

simonbolivar:
bekleyeceksiniz,size uygun yaş-cinsiyet ilgi alanı vs kampanya olduğu zaman e mailinize yazı gelir.ben ve eşim 1 senedir üyeyiz her anketi cevaplarız sadece dondurma geldi.anketler size puan kazandırır.bu puanlarla da sitedeki hediyeleri seçebilirsiniz k itap cd falan

gamzemehmet:
yardımlarınız için teşekkür ederim.Ama ben siteye ne zaman girsem aktif durumda bir anket göremiyorum.Acaba bu anketler email yolu ile bize duyuruluyor mu yada her gün siteye giriş yapıp kontrol etmemiz mi gerekiyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git