Biten Kampanyalar > Kazananlar

pink | Kazandıklarım

<< < (23/141) > >>

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaç  düzleştirici göndereceklermiş 250kişiye katılımı kabul ettim ama daha bişey gelmedi beklemedeyiz bakalım ne olacak

--- Alıntı sonu ---
banada böyle bi mail gelmedi.arkadaşım maili ne zaman aldın tam olarak...

--- Alıntı sonu ---
bana 9 ekimde gelmiş mail baktımda heralde üye olurken seçilen kategorilere göre atıyorlar yada yaş grubuna göredir belkide bilmiyorum eminde değilim

--- Alıntı sonu ---
dogru seçtigin kategorilere göre mail atıyolar

seker_lady:
mükemmmel haberrr:) saç düzleştiricim 10 tane de boynerden 50tl lik hediye cekim geldiiii inanılmazz mutlu oldummmm ;)dogruymus arkadaslar gercekten yolladılar

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmükemmmel haberrr:) saç düzleştiricim 10 tane de boynerden 50tl lik hediye cekim geldiiii inanılmazz mutlu oldummmm ;)dogruymus arkadaslar gercekten yolladılar

--- Alıntı sonu ---
gözün aydın ve tebrikler darısı başımıza

ozlemce108:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmükemmmel haberrr:) saç düzleştiricim 10 tane de boynerden 50tl lik hediye cekim geldiiii inanılmazz mutlu oldummmm ;)dogruymus arkadaslar gercekten yolladılar

--- Alıntı sonu ---
yaaa,bende istiyorum:(

adavapuru:
bana da geldi bugün saç düzleştiricim valla çok mutlu oldum çeklerde cabası ama merak ettigim bişi var çekleri belli bir alış veriş yapınca mı yoksa sınır varmı kullanırken yada şöyle sorayım 50ytl lik bir ürün alsak çek geçerlimi??

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git