Biten Kampanyalar > Kazananlar

aysell | Kazandıklarım

<< < (5/7) > >>

cilekrecelii:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAysell hanım kedi mamalarını nasıl kazandınız benimde kedim var biraz obez mama yetiştiremiyoruzda :) buarada boncuğunuz çok tatlı :)

--- Alıntı sonu ---
teşekkürler
bizimki bi ara kullandıgım prop plan isal yapmıştı
birkaç firmaya numune için mail yazmıştım.o şekilde geldi.markaların iletişimlerine yazabilirsiniz sizde.

--- Alıntı sonu ---
kargo ücreti ödüyormusunuz peki aysel hanım ona göre istekte buluniyim :)

aysell:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAysell hanım kedi mamalarını nasıl kazandınız benimde kedim var biraz obez mama yetiştiremiyoruzda :) buarada boncuğunuz çok tatlı :)

--- Alıntı sonu ---
teşekkürler
bizimki bi ara kullandıgım prop plan isal yapmıştı
birkaç firmaya numune için mail yazmıştım.o şekilde geldi.markaların iletişimlerine yazabilirsiniz sizde.

--- Alıntı sonu ---
kargo ücreti ödüyormusunuz peki aysel hanım ona göre istekte buluniyim :)

--- Alıntı sonu ---
yok ödemedim mamalara ,şu ana kadar kargo ödediğimi hatırlamıyorum hiç

dilekaygun:
Ayselcim tebrikler canım daha daha güzellerini kazanırsın inşallah,ama listen harika,darısı başıma ve bütün kampanyacılara  :)

ikocan:
tüm hediyeler tek kelime ile süper ve bunları albüm yapmakta çok güzel bir fikir olmuş böylece çok daha inandırıcı oluyor

tebrik ediyorum
daha güzellerini kazanman dileğiyle

aysell:
tesekkürler hepinize arkadaslar
tektek yazmaya kalksam cogunu unuturum albümde bile çokk eksikler var ilk sene kazandıgım seylerin resimleri yarısı yoktur.resim cektikce ekliyorum.uzun zamandır olan bu albümü burda sizlerle de paylaşmak istedim
hem yazı okumaktan resim bakmak daha eğlenceli olur diye düşündüm kendi açımdan :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git