Biten Kampanyalar > Kazananlar

aysell | Kazandıklarım

<< < (3/7) > >>

awelya:
kazandıklarının hepside çok güzel tebrikler aysel'cim, inş. bizlerde böyle bir albüm oluşturanlar arasına katılırız  ;D
şansın kat kat artsın canım :-*

medusazuu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinIyi günlerinde kullan aysel :)
akşam bu resmi eşime göstermem lazım  :D ben kampanyalara katılınca birşey kazandığında yok katılıp duruyon diye takılıyor. :)
belki gaza gelir resmi görünce  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---

benim arkadaşlarda makarna kazanıyor bizimki diye takılıyorlar. selvaları kargodan onlar almıştıda :)

aysell:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinIyi günlerinde kullan aysel :)
akşam bu resmi eşime göstermem lazım  :D ben kampanyalara katılınca birşey kazandığında yok katılıp duruyon diye takılıyor. :)
belki gaza gelir resmi görünce  :D :D :D

--- Alıntı sonu ---
teşekkürler arkadaslar darısı hepinizin başınıa

cilekrecelii:
Aysell hanım kedi mamalarını nasıl kazandınız benimde kedim var biraz obez mama yetiştiremiyoruzda :) buarada boncuğunuz çok tatlı :)

aysell:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAysell hanım kedi mamalarını nasıl kazandınız benimde kedim var biraz obez mama yetiştiremiyoruzda :) buarada boncuğunuz çok tatlı :)

--- Alıntı sonu ---
teşekkürler
bizimki bi ara kullandıgım prop plan isal yapmıştı
birkaç firmaya numune için mail yazmıştım.o şekilde geldi.markaların iletişimlerine yazabilirsiniz sizde.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git