biz teşekkür ederiz efendim her zaman aktif olmanızı dileriz
şansın bol olsun..yeni kozmetikten banada gelicek insallah bugun 2 gün önce postaya verilimiş üstelik yetkilileri gerçekten çok kibarla,işte böyle firmalar kazanır.aslında ilk bakişta kampanyacı bunlar beleşçi desede bazı kısım öyle diil işte o iş,mesela yeni kozmetik benden bir + aldı .şimdi urunlerı kızıma kullanıcam eğer beğenırsem artık onlardan yapcam alısverısı.al bir müsteri kazandılar.
mesela lizin gecen gün defter kalem brosür gönderdi.surup dikkatımı çekti dün gittim 13,00 aldım şurubu kızım 2 günden beri buzdolabının başından ayrılmıyor.öyleki ben kızıma yeme yediriken başım ağrırdı yemezdı.çok vitamın kullandım ama bu çok iyi geldi aman tahtaya vurem
işe yarıyorsa bende alim yaw 2.5 senedir ölüyorum yemek saatlerinde ebrar zorla yiyor hala
kesinlikle haklısınız insan kullanmadığı bir ürünü almaya bile cesaret edemiyor .
mesela alıyorsun bir ürünü cildine yaramıyor o kadar para verip aldığın bir ürünü sonra kaldır at çöpe insanın içi acıyor.
mesela loreal dan gelen şampuanı çok beğendim ve artık kullanacağım.
ve bunun gibi numune deneyip memnun kalıpta da aldığım ürünler var ve içime sinerek kullanıyorum.
loreal dedinde aklıma palette geldi aradılar az önce kayınvalidemi de aramışlar kadın şaşırmış

2 tane oldu birazdan eşimi ararlar oda şok a girer

neler oluyor die sölemedimdi
çokgüzel insanlar var ve herkes arkadaşça gerçekten seviyorum bu forumu