0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavon lotus shield bakım kremi geldi bugün mü geldi canım?bende beklıyorum ama gelmedi daha.evet canım. bi kaç gün önce mail atmıştım avona. bana adresimi isteyen mail gelmedi hala diye 2 gün içinde aradılar adresimi aldılar 2 gündede geldi. sende mail at istersen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavon lotus shield bakım kremi geldi bugün mü geldi canım?bende beklıyorum ama gelmedi daha.
avon lotus shield bakım kremi geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavon lotus shield bakım kremi geldi bugün mü geldi canım?bende beklıyorum ama gelmedi daha.evet canım. bi kaç gün önce mail atmıştım avona. bana adresimi isteyen mail gelmedi hala diye 2 gün içinde aradılar adresimi aldılar 2 gündede geldi. sende mail at istersenadresimi yollamıştım zaten.birkaç gün oluyor neden gelmedi diye mail de attım ama hala cevap yok.
Pötibör Çoko paketim geldi çok lezzetli kazanamayanlar üzülmesin aynı ürünü bugün markette kutusu ile beraber 3.75 tl ye gördüm
Zaman gazetesinden kitap :@devrim 30gun boyunca katilip 1tane kazanmis, garantidn matara ve sapka geldi