Biten Kampanyalar > Kazananlar
Bu da benim nacizane listem :)
ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinayrıca herkes kazandığı şeyleri yazmış benimde yazasım geldi çıtır ayşe hanımdan cips kazandım diğer kazanan arkadaşlarla birlikte bekliyorum bakalım gelecek mi? Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Kuşkusuz elime geçen tek hediyede kontör oldu olta attan 150 kontör + lezzet avından 150 kontör + lipton dan 100 kontör toplamında 400 kontör hatlarıma yüklendi :) 400 kontöründe parasal değerinin yüksek olması benim yüzümü fazlasıyla güldürdü ne yalan söyleyeyim ;D
--- Alıntı sonu ---
maşallah maşallah gözümüz yok da nasıl oluyo ya bi sürü şey kazanmşın ben bi halt kazanamadım daha :(
ysr86:
Biraz önce gittim ve favori den kazandığım yüzüğü bikaçda poz verdikten sonra teslim aldım çok etkileyici bir yüzük tabiki sahibine verdim hemen resmini çekecektim ama malesef telefonumun şarjı çok az kaldığı için kamerayı açamadım çekebilirsem fotosunu eklerim. Ama gerçekten çok göz alıcı ben pek anlamadığım için tek taş pırlanta yüzük sandım ;D
ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBiraz önce gittim ve favori den kazandığım yüzüğü bikaçda poz verdikten sonra teslim aldım çok etkileyici bir yüzük tabiki sahibine verdim hemen resmini çekecektim ama malesef telefonumun şarjı çok az kaldığı için kamerayı açamadım çekebilirsem fotosunu eklerim. Ama gerçekten çok göz alıcı ben pek anlamadığım için tek taş pırlanta yüzük sandım ;D
--- Alıntı sonu ---
yasir sahibi kim bakim o yüzüün ;D
ysr86:
Favorinin basın sayfasından bir alıntı ;D "...üçüncü Yasir Gültekin ise sevgilisine hediye edebileceği taşlı bir yüzüğün sahibi oldu"
adavapuru:
Tebrikler kardeşim o gün baktıgımda ben çok begendim bir bayan olarak umarım szölünde bayılacak şansın daim olsun
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git