Gönderen Konu: Coca Cola Mutluluğa Kapak Aç  (Okunma sayısı 50399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Coca Cola Mutluluğa Kapak Aç
« Yanıtla #160 : 10 Mart 2010, 21:30:14 »
Venusger İmzandaki yazı güzelmiş, çok şey anlatıyo...   ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : 10 Mart 2010, 21:31:10 »
ha  bu arada venüs açık fikirliyim ama bir ton siteye resmimi verip kendimi millete izletecek kadar geniş değilim.açık fikirliyim ama geniş değilim  8)

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #162 : 10 Mart 2010, 21:35:26 »
Evet bence aynı şey o da kampanya bu da kampanya...senin de dediğin gibi "bu forum kampanya forumu iyi yada kötü bir çok kampanyayı burda paylaşıyoruz.bu kampanyalar olmasa bu forumda olmaz."
Oranı buranı mı teşhir ediyorsun o sitelerde.Eğer İncelediysen sadece yüzünü yerleştiriyorsun .İncelemediysen bilmeden yorum yapmak zaten eleştirelecek bir durum.
Ayrıca burada da bir çok erkek var senin geçen gün avatarında kendi fotoğrafın vardı, bloğunda da var..sen de internette teşhir olmuşsun anlaşılan... yani yine bir halin bir halini tutmuyor minipsy :)

Neyse gerginsin sen bu aralar gevşe biraz bu kadar agresif olma ;)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #163 : 10 Mart 2010, 21:37:41 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ha  bu arada venüs açık fikirliyim ama bir ton siteye resmimi verip kendimi millete izletecek kadar geniş değilim.açık fikirliyim ama geniş değilim  8)

Absolut de gayet geniştin fotoğrafın vardı profil resimlerinde.. izledik hep beraber seni :)
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #164 : 10 Mart 2010, 21:38:50 »

Absolut de gayet geniştin fotoğrafın vardı profil resimlerinde.. izledik hep beraber seni :)

Evet bende gördüm  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #165 : 10 Mart 2010, 21:39:39 »

onun benim fotoğrafım olduğundan eminmisin  :D

Çevrimdışı fatuzer

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #166 : 10 Mart 2010, 21:41:41 »
senden öğrenmicem açık fikirli olmayı.bende sana aynını dedim zaten beğenen alır beğenmeyen almaz.ama tutupta kampanyayı karalamaz.insanda kampanya hevesi bırakmıyorsunuz ya.tamam uzatma.

valla aynen kampanya ve forumda fikir paylaşma hevesi kalmıyor sağolun tartışmayamı geliyoruz fikir söylemeyimi üstün çıkma yarışınamı .. ben dahada bişey söylemiyorum bu kampanya hakkında

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #167 : 10 Mart 2010, 21:45:16 »
Bakıyorum, herkes burada Mutluluğa Kapak Açmış... Tartışmayı burada bırakın arkadaşlar. Forum paylaşma yeri. Kalp kırma yeri değil. Kampanyaları beğenen katılır, beğenmeyen katılmaz.

Mutluluğa Kapak Açın... :)
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #168 : 10 Mart 2010, 21:46:27 »
Bakıyorum, herkes burada Mutluluğa Kapak Açmış... Tartışmayı burada bırakın arkadaşlar. Forum paylaşma yeri. Kalp kırma yeri değil. Kampanyaları beğenen katılır, beğenmeyen katılmaz.

Venusger iyi kapak açar+ iyi kapak yapar...  :)

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #169 : 10 Mart 2010, 21:48:46 »

+1  ;)