Gönderen Konu: Ağustos Fırsat ve Kampanyaları  (Okunma sayısı 3520 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ağustos Fırsat ve Kampanyaları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2026, 16:31:06 »
Carrefour da payfourlulara 2 kg ye kadar
soğan ve patates kg 9.90,Rio domates
5 kg ye kadar 9.90 lira,

payfour sayesinde benim hesapta
408 pluspara birikti bugün yine bir
sipariş verdim sınır yok 4 farklı günde
500 lira alışverişe 150 pluspara her
alışverişte +% 5 pluspara,

getir hesabımda getirözelin son
gününde 500/100 ve 650/125 kodları
vardı nakliye getirözele bedava zaten
2 sipariş verdim oneo 27 Gr mavi nane
1 alana 1 bedava ve yupo metre sakız
5 adet 47.90 kodla daha da uyguna
geliyor fiyatlar aldık bu tarz ürünler,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2026, 13:28:25 »
Kampanya, 25-27 Ağustos 2026 tarihinde Migros, Macrocenter ve Tazedirekt mağazaları, Migros Sanal Market, Migros Hemen, MacroOnline’da ve Tazedirekt Online’den kayıtlı Money özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
Kampanya kapsamında 13:00’a kadar gerçekleştirilecek olan ilk alışverişten sonra aynı gün içerisinde 13:00’dan sonra yapılacak 750 TL ve üzeri ikinci alışverişte, alışverişin %10’u tutarında Money iade edilecektir.
Müşterinin kampanyadan yararlanabilmesi için ilk olarak 13:00’dan önce alt barem olmaksızın alışveriş yapması gerekmektedir. Sonrasında 13:00’dan sonra yapacağı 750 TL ve üzeri alışverişinde alışverişin %10’u tutarında Money iade edilecektir. %10 Money iadesi yalnızca 13:00’dan sonra yapılan 750 TL ve üzeri yapılan alışverişler üzerinden hesaplanıp yüklemesi sağlanacaktır.
Müşteriler, kampanya süresi boyunca aynı gün içerisinde 1 kere, toplamda 3 kere kampanya şartlarını sağlaması halinde Money iadesi alabilecektir.
Bir müşteri kampanyadan maksimum 3.000 Money kazanabilecektir.
750 TL ve üzeri alışverişte, alışveriş harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme, altın ürünler, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte aynı üründen 15 adet ve üzeri alımlar dahil değildir.
Kazanılan Moneyler 2 iş günü içerisinde karta yüklenecek ve Kazanılan Moneyler 30 Eylül 2026'ya kadar Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında, Migros Hemen, Mion, Mion Online, Petimo Online ve Sanal Market ve Migros Yemek te kullanılabilecektir. Kampanyaya kayıt zorunluluğu bulunmaktadır.
Kampanyaya katılmak için Money Mobil Uygulaması veya Migros Uygulaması üzerinden veya MONEY yazıp 5818'e SMS atılması veya kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi gerekmektedir.
SMS gönderimleri her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
Kampanya Money özellikli Yat Kart ve Otel - Restoran Kartlarında geçerli değildir.
Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Kartlar kampanyaya dahil değildir.
Detaylı bilgi için 0850 200 40 00 no'lu Migros müşteri hizmetlerine ulaşılabilir.
Migros Sanal Market (Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş.) ve Money (Migros Ticaret A.Ş.)’nin kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Çevrimdışı NumismatikTV

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2026, 15:32:48 »
Algida ile Kazan uygulamasına promosyon ürünler geldi. 500.000 puana üzerinde algida yazan tişört, şapka vs. veriyorlar.
Plaj havlusu olan setten bir tane aldım. O da olmasa puanlar iyice boşa gidecekti.
Para Koleksiyonu;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 27 Ağustos 2026, 10:29:23 »
kendi hesabımı getirözel yaptım 200
liraya kadar % 50 sepet indirimi tanımlıydı
genelde atıştırmalık ve içecek ürünleri
3x1 litre pepsi,2x160 Gr cipso yoğurt
ve mevsim yeşillikleri 1 adet aynı tip 160
Gr lays,1 ülker çikolatalı gofret hepsine
202 lira ödedim,

n11 uzun süre alışveriş yapmayanlara ufak
tefek alt limitsiz kod hediye ediyor bu benim
2 aydır ikinci kod 75 lira hediye kod geldi
90 liralık ürün aldım 15 lira fark ödedim,

biraz uğraştım en sonunda eksik bonusları
bankaya kabul ettirdim bu ay market erken
bitirilmişti okul dönemi kampanyası için
330 bonus oldu toplam,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı NumismatikTV

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : Dün, 12:52:24 »
Kampanya, 28-30 Ağustos 2026 tarihler arasında Migros, 5M Migros ve Migros Jet Mağazalarından, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’den kayıtlı Money veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında seçili ürün çeşitlerinden aynı üründen 3 adet alımında 2 adet ürünün fiyatı Money olarak iade edilecektir. Kampanyadan faydalanmak için aynı üründen 3 adet satın alınması gerekmektedir. Farklı ürün alımında Money iadesi yapılmayacaktır. Kampanyaya Lavache Qurıt 16 Porsıyon 200G, Bahçıvan Mozzarella Peyniri Rende 200GR, Bahçıvan Suda Mozzarella 125G, Bahçıvan Parmesan Peynir 200G, Bahçıvan Hellim Peyniri 225GR, Terem Gurme Kaymaklı Paket 200G, Sana Hamurişi Paket 250G, Sana Margarin Kase 500GR, Sana Ekmeküstü Margarin Kase 500GR, Cornetto Dısc Oreo 130ML, Cornetto Dısc Milka 130ML, Eker 290ML Kefir Çeşitleri, Tikveşli Krema 200ML, Danone Uht Laktozsuz İçme Sütü 1L, Jacobs Monarch Gold Ekonomik Paket 100G, Cafe Crown Espresso Çekirdek Kahve 1KG, Drıpesso Espresso Çekirdek Kahve 1KG, Tchıbo Latın Grande Filtre Kahve 250G, Erikli Su Çeşitleri, Uludağ Premıum Kaynak Suyu Pet 1L, Uludağ Premıum Doğal Kaynak Suyu Pet 400ML, Starbucks Chılled Classıcs 220ML Çeşitleri, Coca Cola 6x450ML Çeşitleri, Lipton 1L Çeşitleri, Burn 250ML Çeşitleri, Oneo Slıms 60dk Yeşil Nane Aromalı Sakız 27g, Ülker Oneo Slıms 60dk Meyve Aromalı Sakız 27g, Oneo Slıms 60dk Nane Aromalı Sakız 27g, Oneo Slıms Nane Aromalı Sakız 14 G, Oneo Slıms Yeşil Nane 14 G, Oneo Slıms Karpuz 14 G,Oneo Slıms Portakal&Kivi Aro Şekersiz Sakız 14G, Oneo Slıms Limonata Aromalı Sakız 14 G, Oneo Slıms Duo 60Dk Nane Aromalı Sakız 14 G,Oneo Slıms 60Dk Meyve Aromalı Sakız 14 G, Luppo Sandvıiç Kek Mini 55g Çeşitleri, Kahve Dünyası Gofrik Antep Fıstıklı Sütlü/Bitter 33g, Nestle Classıc Sütlü Kare Çikolata 60g, Nestle Classıc Beyaz Kare Çikolata 60g, Nestle Classıc Bitter Kare Çikolata 60g, Ülker Bütün Ant.Fıstıklı Sütlü Kare Çikolata 65g, Ülker Pötibör Çifte Kavrulmuş 175 G, Ülker Pötibör Bisküvi Kakaolu 175 G, Ülker Pötibör 175 G, Ülker Dido 35g, Dardanel Zeytinyağlı Poşet Ton Balığı 80g, Yayla Haşlanmış Nohut 700g, Tat Barbunya Pilaki 400g, Rıscossa Makarna Çeşitleri, Knorr Çabuk Bardak Makarna 65g Çeşitleri, Untad Specıal Tahıl Ekmeği 480g ürünleri dahildir. Her müşteri aynı ürün bazında kampanyadan en fazla 5.000 Money kazanabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve stok adetleri, ürün çeşitleri ve mağazalara göre değişkenlik gösterebilir. Kampanyada hak edilen Money'ler aynı gün içerisinde hesaba tanımlanacaktır. Teknik nedenler ile yüklenmeyen Money'ler 2 gün içerisinde hesaba tanımlanacaktır. Kampanyaya İleri tarihli verilen Sanal Market siparişlerindeki iade Money yüklenmesi, sipariş tesliminden sonra yansıyacaktır. Kazanılan Moneyler 30 Eylül 2026'ya kadar Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında, Migros Hemen, Mion, Mion Online, Petimo Online ve Sanal Market ve Migros Yemek te kullanılabilecektir. Kampanya Money özellikli Yat Kart ve Otel- Restoran Kartlarında geçerli değildir. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanya hakkında detaylı bilgiyi 0850 200 40 00 Migros Çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.
Para Koleksiyonu;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin