Gönderen Konu: Tıkla Gelsin Sony PS5 Çekiliş Kampanyası  (Okunma sayısı 639 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kadir_06

• Acemi Kampanyacı
  • **
Tıkla Gelsin Sony PS5 Çekiliş Kampanyası
« : 25 Haziran 2026, 20:05:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kampanya açıklaması

Tıkla Gelsin® Gel Al QR , Kiosk ve Sana Gelsin kanallarından verilen 300 TL ve üzeri tüm siparişlerde PlayStation®5 çekilişine katılma hakkı kazan!
Kampanya Geçerlilik Tarihi
25 Haziran 2026 - 31 Temmuz 2026

Sıkça Sorulan Sorular
Kampanya hangi kanallarda ve markalarda geçerlidir?
• Kampanya boyunca Türkiye genelinde IOS veya Android işletim sistemli telefonlara indirilen Tıkla Gelsin uygulaması ya da tiklagelsin.com üzerinden, Tıkla Gelsin Gel Al, QR, Kiosk, Sana Gelsin kullanılarak Burger King, Popeyes, Arby’s, Subway, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci restoranlarından tek seferde 300 TL’lik alışveriş yapan kullanıcılara her 300 TL için 1 çekiliş hakkı verilecektir.
Kampanya faydalanma şartları nelerdir?
• Çekilişe katılabilmek için Sana Gelsin ,Gel Al,QR ve Kiosk kanalından verilecek olan tüm 300 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir. • Her bir sipariş, kendi içinde değerlendirilecek olup; ödenen nihai sepet tutarı 300 TL ve katları kadar çekiliş hakkı kazandırır. sipariş verildiğinde sepet tutarına bakılmaksızın çekiliş hakkı verilmektedir. 300 TL → 1 hak 600 TL → 2 hak 900 TL → 3 hak • Sipariş tutarı, varsa uygulanan indirimler düşüldükten sonra oluşan nihai tutardır. Bu nedenle indirim sonrası tutar 300 TL’nin altına düşerse çekiliş hakkı kazanılamaz. • Farklı siparişlerin tutarları birleştirilemez; her sipariş ayrı ayrı hesaplanır. • Sipariş iptal/iade edilirse ilgili çekiliş hakları geçersiz olur. İndirim Kampanyalarından Tıkla Para kazanımı sağlanmamaktadır. İndirim kampanyaları diğer kampanyalarla birleştirilememektedir.
Kampanyanın yasal şartları nelerdir?
Bu kampanya Ata Express Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama Dağıtım San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 18.06.2026 tarihli ve E-24951361-255.01.02-92318 sayılı izni ile 25.06.2026 (saat:08:00)-31.07.2026 (saat:23:59) tarihleri arasında düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde IOS veya Android işletim sistemli telefonlarına Tıkla Gelsin uygulaması (ücretsiz) veya tiklagelsin.com üzerinden ad soyad, adres ve telefon numarası bilgileri ile üye olduktan sonra Tıkla Gelsin Gel Al, QR, Kiosk, Sana Gelsin servisleri üzerinden Burger King, Popeyes, Arby’s, Subway, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci restoranlarından birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 300 TL’lik (her 300 TL’ye 1 çekiliş hakkı); alışveriş yapanlara çekiliş hakkı verilecektir. Tıkla Gelsin uygulamasını indirmek ve üyelik ücretsizdir. Ad-soyad, telefon bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya tarihleri arasında siparişini iptal ya da iade eden müşterilerin çekiliş hakları da iptal edilecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Verilen siparişlerin 31.07.2026 tarihinde teslim edilmesi, siparişin provizyona düşmesi ve sipariş içeriğinde Burger King, Popeyes, Arby’s, Subway, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci restoranlarından 300 TL’lik alışveriş bulunması gerekmektedir. Kampanya sonunda yapılacak çekilişte 100 kişi PlayStation 5 Slim Digital Edition (825 GB SSD Oyun Konsolu + 2. PS5 Kol + PS5 Şarj İstasyonu (Yeni Sürüm)) (birim değeri: ₺52.999) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 20.08.2026 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 26.08.2026 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Ata Express Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama Dağıtım San. ve Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihlilerin 10.09.2026, yedek talihlilerin ise 25.09.2026 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan ve istenilen belgeleri teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez. Bu çekilişe Ata Express Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama Dağıtım San. ve Tic. A.Ş., TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
Çekiliş hakkını nerede görebilirsin?
Sipariş verip teslim edildikten sonra çekilişe katılım hakkı kazandıkça kampanya sayfasından çekilişe katılım hak adedini gösterilir ve aynı gün içerisinde sms ile çekilş hakkı bilgisi verilir.
Kampanya diğer açıklamaları
Fiyatlar restoranlara göre farklılık gösterebilir. Kampanya Havalimanı restoranlarında geçerli değildir. TAB Gıda’nın önceden haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır. Görseller reklam amaçlıdır. Sağlığınız için aşırı şeker, yağ ve tuz tüketimini azaltın. Ata Express, Tıkla Gelsin® markası ve ambleminin tek hak sahibidir.
« Son Düzenleme: Dün, 07:57:06 Gönderen: NumismatikTV »