Gönderen Konu: Migros Axe Deodorant Çekilişi (29.04.2026)  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Bu Kampanya Migros Ticaret A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 10.04.2026 tarihli ve E-58259698-255.01.02-88955 sayılı izni ile düzenlenmektedir. 16.04.2026 (09:00)- 29.04.2026 (23:00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları’ndan, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş.’ye (“Unilever”) ait Axe markalı deodorant ve stick ( parfüm ve set ürünleri kampanyaya dahil değildir) ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 300 TL ve katları tutarında (Her 300 TL’lik ürün alımına 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan Money veya Money Bonus üyesi müşteriler kampanyaya katılacaklardır. Ad, soyad ve telefon bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money veya Money Bonus üyesi müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kampanya tarihleri arasında verdiği siparişini iptal veya iade edenlerin çekiliş hakkı da iptal edilecektir. Migros Hemen veya Migros Sanal Market siparişlerinde; teslimat tarihinin en geç 29.04.2026 olması, yapılan alışverişin provizyona dönmesi ve teslimat sırasında Unilever ait Axe markalı deodorant ve stick (parfüm ve set ürünleri kampanyaya dahil değildir) ürünlerinin net ödeme tutarının 300 TL olması gerekmektedir. Kampanya Money veya Money Bonus üyesi müşterilere yöneliktir. Çekilişte 2 kişi 04.07.2026-06.07.2026 tarihleri arasında FIFA (Fédération Internationale de Football Association/Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği) Dünya Kupası 2026™'ya maç seyahati (birim değeri: 1.176.000,00 TL) kazanacaktır. İstanbul-New Jersey-İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, 2 gece 3 gün, 3* Hotel'de oda-kahvaltı konaklama, 05.07.2026 tarihinde oynanacak FIFA Dünya Kupası 2026™ Maçına 2. Kategori Çift Kişilik Maç Bileti dahildir. Seyahat İstanbul havalimanında başlar ve biter. Havalimanına olan ulaşım, şahsi harcamalar, vize ve pasaport harcamaları ve yukarıda belirtilmeyen tüm harcamalar talihliye aittir. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez. Çekiliş 15.05.2026 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (“U2 Tanıtım”) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 21.05.2026 tarihinde Takvim Gazetesi Türkiye Baskısı’nda duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmelerden Migros Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım sorumlu değildir. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler 05.06.2026, yedek talihliler 20.06.2026 tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu kampanyaya Unilever, Migros Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanyaya katılarak, FIFA tarafından yayınlanmış FIFA katılım koşullarını kabul etmiş olursunuz. Bu koşullar, yalnızca çekilişe katılımınız için değil, bilet ikramiyesini kazanmanız durumunda FIFA World Cup 2026™ maçlarına katılımınız için de geçerlidir. FIFA katılım koşullarının ihlali halinde, biletin iptali ve/veya FIFA tarafından belirlenecek sair sonuçlarla karşılaşabileceğinizi kabul ve beyan edersiniz. Unilever ve U2 Tanıtım, FIFA tarafından belirlenmiş katılım koşullarının uygulanmasından ve bu kapsamda alınacak kararlardan sorumlu değildir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Görseller temsilidir.