Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Petrol Ofisi’nden Görülmemiş Kampanya (15 Mayıs)
cleverzeek:
Kayıt olup plakayı onaylattıktan sonraki ilk alışverişle beraber hak geliyor. Ama ben de anlamadım.
Gelen mesaj şu:
Tebrikler, Petrol Ofisi'nde kampanyadan faydalanmak icin kullanacaginiz kampanya kodu mobil uygulamanizin Hesabim bolumunde sizi bekliyor. Kampanyalardan faydalanmak ve detayli bilgi icin mobil uygulamamiza hemen .. baglantisindan kaydolun.MERSIS: 0729001504300023 B002
Ama başka yapılacak bir şey göremedim uygulamada. Ana Menüde görülmemiş kampanyaya basıp aşağı inince çekiliş haklarımız görünüyor.
mach1:
Aynen bende bu mesaja istinaden yazmıştım sanırım yapacak bi'şey yok.
NumismatikTV:
Bu benim de kafamı karıştırmıştı, sonra anasayfada kampanyaya tıklayınca katılımınız alındı yazıyor. O yüzden ekstra bir şeye gerek yok gibi anladım.
baldandatlu:
Pazar havada güzel aileyle olunca petrol ofisi kendi istasyonuna gittik . Bayi değil hizmet iyi bizde yıkama servisi için gittik herkes gibi. Petrolde kuyruk vardı nerdeyse güneşli havadan yıkamaya gelende çoktu. Tombala tırcılar yüzlerce litre alıyor tırlara. Bineğe zor gibi şükür plakaya otomatikmiş babam petrol uygulamalarını kasada açmaz söylemez. Otomatik tanımlıyor plakadan şükür
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git