Diğer > Kampanya Şikayet

Banabak (procter & Gamble) ile ilgili sorun yaşayan var mı?

(1/2) > >>

gkymrc:
%50 indirimli Ariel kampanyasına katıldım, fişi gönderdim, %50 bakiye puan olarak aplikasyona saniyesinde yattı ama IBAN gir deyince app donuyor. Kimseye ulaşamıyorum, P&G arıyorum; onlar bizim değil bağımsız diyor ama aplikasyon'daki KVKK metni Procter & Gamble'dan bahsediyor.

İlginç, sanki lisede bir çocuğun ödevi gibi.

Problem yaşayan var mı? Eğer varsa gidip aldığım Ariel'i iade edeceğim.

NumismatikTV:
En son puanlar silinecek dediler, puanınızı kullanın dediler.
Puan kullanmada sürekli hata alınıyordu. İletişimden yazdım kimse umursamadı, ben de uygulamayı sildim

gkymrc:
Aplikasyonu gözden çıkardılar herhalde diyecem ama devamlı reklam da veriyorlar şimdi instagramdan falan. Neyse, şikayetvar'a falan da yazdım, 1-2 güne iletişime geçmezlerse aldığım Ariel'i iade edip, aplikasyonu sileceğim. Gerçi paramı alsam da, almasam da sileceğim bu aplikasyonu. P&G için yüz karası bir girişim olduğu açık.

baldandatlu:
P&G para yakıyor sanırım,  babamlar da özellikle yıl sonlarında bütçe kalırsa böyle o kalan parayı harcayıp bitirirler malzeme alırlar depoya koyarlar. O yılın bütçesi yılında harcanması lazımmış. Depo da abi sayım var ne bunları aldınız niye geldi bunlar diye babamı, Recep Şef i arıyorlarmış. Biten uygulamanın reklamı yapılıyorsa para yakıyor lardır.

NumismatikTV:
Bence uygulamayı bitirmeye karar vermişlerdi, sonradan fikir değiştirdiler reklam vermeye başladılar, öyle arada kaldı mevzu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git