Gönderen Konu: NESCAFÉ Xpress 2025 MINI COOPER / SONY PS 5 YAZ ÇEKİLİŞ KAMPANYASI  (Okunma sayısı 2838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kadir_06

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

NESCAFÉ  Xpress 2025 MINI COOPER / SONY PS 5
YAZ ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Kampanya reklam sloganı: HEDİYELERİ KAZAN! KİM TUTAR SENİ?

MPİ izni: 06.12.2024 tarih  ve E 40453693-255.01.02-65006 sayılıdır.

Kampanya süresi: 01.07.2025 saat 00.01- 31.10.2025 saat 23.59 arası 3 dönem halindedir. Kampanyalı NESCAFÉ  Xpress 250 ml kutu çeşitlerinin açma halkalarının arkasındaki katılım şifreleri NE’APP mobil uygulaması veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesi üzerinde kullanılmalı ve açma halkaları okunur şekilde saklanmalıdır.

Kampanya çekiliş takvimi:

1. dönem: 01 Temmuz-09 Ağustos 2025 arası, çekiliş ilanı 01 Eylül 2025 Takvim gazetesi
2. dönem: 10 Ağustos-19 Eylül 2025 arası, çekiş ilanı 13 Ekim 2025 Takvim gazetesi
3. dönem: 20 Eylül-31 Ekim 2025 arası, çekiliş ilanı 24 Kasım 2025 Takvim gazetesi

Kampanya hediyeleri: Her dönem sonunda yapılacak çekiliş ile

1 kişi Mini Cooper Favoured 2024 model 5 kapılı otomobil
25 kişi Sony PS 5 Digital Slim kasa model oyun konsolu hediyesi
kazanacaktır.

NOT: Kampanya henüz başlamadı, 1 Temmuz günü başlayacak. Maalesef ürün fiyatları 250 mililitrelik tek tip alüminyum kutular 55 TL gibi fâhiş bir meblağ olmuş. Bir yerde zar zor 39,90 TL'ye bulabildim de bir tane aldım.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2025, 05:23:56 Gönderen: kadir_06 »

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Geçen yıl rekorum 10,80 tl idi en ucuz. Yollarda millet çok içiyor fiyatlar böyleyse çok alamam anca baba sponsorluk verirse

Çevrimdışı davidof

• Usta Kampanyacı
Çöplerde bol miktarda görüyorum kampanyalı ürünlerden  ;D
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı "Özdemir Asaf"

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Kuzey Marmara da benzin istasyonlarinda metal geri dönüşüm kutuları Temmuz Ağustos 'ta dolup tasiyor envai virüs de var kutularda coronavirus melek kalır . Kuzen özel otoyolda çalışıyor tenekeleri toplasa tonuyla satar

Çevrimdışı kadir_06

• Yeni Kampanyacı
  • *
Çöplerde bol miktarda görüyorum kampanyalı ürünlerden  ;D
Milletin bir kısmı 55 TL'ye kıyıp hepi topu 250 mili-litre bir içecek nasıl alıyor şaşıyorum, çünkü o paraya belki başka çeşit de olsa en azından 1 litre ve hatta daha da fazla soğuk içecek pekalâ alınabilir, illa ki Nescafé Xpress almak Allah'ın emri değil! Ama tabi parasının kahyâsı olmadığımız için sadece Allah akıl fikir versin diyeceğim ama, onu da diyemiyorum çünkü "şahlanan ehonomi ("ekonomi" değil!)" yüzünden ürünlerin akla uygun fiyatlandırılması ve vatandaşın ucuz-pahalı algısı da şaşmış durumda! Millet aç değil, TOGG TOGG  >:(
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 00:40:51 Gönderen: kadir_06 »

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Kadir Abi süt mü et mi sorun? Yeme içme hiçbir şeyin yanına yanaşılmıyor.  Döner öğrenciye lüks lahmacun bile yiyemiyorum harçlığımla. 

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
Dün A101'den 45 TL'ye aldım.
Lütfen takip :)
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Migros ta 29 90 , kampanya haftasonu mu 11 haziran a kadar mı belirsiz ? Yol üstü Migros ta soğutucuya yığmışlardı aldım. Havalar ısındı millet su gibi içmeye başlamış yol kenarları çöpler soğuk kahve kaynıyor. Virüsler mikroplardan korkmasan scooterla durup toplardım. Salmonella korkusundan sadece sütsüzlerden aldım. Buna da süt koydukları da şüpheli. Süt aroması mı süttozu mu?
« Son Düzenleme: Dün, 20:04:20 Gönderen: baldandatlu »

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Yazlıktayız burada da çekilişsiz A101 aldın aldın nescafe original 1 alana 1 bedava 55 TL, tanesi gelir 27,50