Gönderen Konu: Mart kapıdan baktırır alışveriş yaptırır 2025,  (Okunma sayısı 3384 defa)

1 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myname42

• Deneyimli Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Baksı olanlar varsa yeni ödüller gelmiş, bakslar da 15 nisanda silinecekmiş

Şu an Şarjlı diş fırçası.  Molped birde 50.000.000 puana telefon var akşam başka bir şeyler varmıydı.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Baksı olanlar varsa yeni ödüller gelmiş, bakslar da 15 nisanda silinecekmiş

Şu an Şarjlı diş fırçası.  Molped birde 50.000.000 puana telefon var akşam başka bir şeyler varmıydı.
yok aynıydı

Çevrimiçi entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
bir önceki gün Fairy Platinium 60lı 150k, elektrikli kaykay 4000k, xiaomi akıllı bileklik 750k, voleybol milli takım forması 1000k, logitech klavye 750k gibi hediyeler vardı tabi de almaya çalışırken adres tel hatası var diyip alamadıydım hala olanıda alamıyorum aynı hatayı veriyor. Ama birileri almış bu saydıklarım yok listede artık. İletişime geçtim uygulama içi güncelleme yapılıyor hatayı o yüzden alıyorsunuz diye de. eee çözüm yok tabi mundar oldu.

Çevrimdışı ahmethakan

• Global Moderator
  • Deneyimli Kampanyacı
Bende de aynı şekilde adres yada telefon hatalı dedi. İletişime geçmeye çalıştım henüz cevap gelmedi. 240.000 puanım var, böyle giderse boşa gidecek
Para Koleksiyonu;

Çevrimiçi baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Mart kapıdan baktırır alışveriş yaptırır 2025,
« Yanıtla #14 : Bugün, 03:45:25 »
Kadinlarbilir daha başarısız işti orada daire bile vermişler , karambolle toyota gitti. Hedef müşteri kadınlar da kadınları bu uygulamaya çekselerdi.  Ortalamanın üstü gelirli aile çocukları bakıyordu. Fakir fukara öğrenci zaten ne fairysi bulaşıkları elde yıkıyor öğrenci evlerinde makina olsa bim a101 tabletleri  deterjanları
« Son Düzenleme: Bugün, 04:39:46 Gönderen: baldandatlu »