Gönderen Konu: Parkur Bursa AVM 3. Yıl Çekilişi (31.03.2025)  (Okunma sayısı 1401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 15547
Parkur Bursa AVM 3. Yıl Çekilişi (31.03.2025)
« : 03 Aralık 2024, 20:31:28 »
Bu kampanya; Milli Piyango İdaresi’nin 12.11.2024 tarih ve E-58259698-255.01.02-E.63737 sayılı izni ile Parkur Bursa AVM Yönetim Hizmetleri Gayrimenkul San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

24.11.2024(Saat:10.00)- 31.03.2025(Saat:22.00) tarihleri arasında Bursa ilinde bulunan Parkur Bursa AVM içindeki mağazalardan, Zeplix ve Bowling Eğlence merkezlerinden (Parkur Bursa AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/atm’lerden ve otoparktan alınan makbuzlar, geçici süre ile kurulan stant, kiosk ve fuarlardan yapılan alışverişler, her türlü hediye çeki, kart puan harcamaları, para veya para puan yüklü hediye kartı ile yapılan alışverişler, şans-talih oyunları harcamaları, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içecek alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri ve taahhütlü telefon ve diğer cihaz alışverişleri, TL/dakika yüklemeleri, işçiliksiz altın, ziynet altın(tam, yarım, çeyrek, gram, külçe çeşitleri), değerli taş alışverişleri, eczane-ilaç, sgk ödemeleri, e-pin ödemeleri, ürün değişim fiş/fatura/earşiv faturaları hariçtir) kampanya döneminde toplamda 5.000.-TL ve katları tutarında (her 5.000.-TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak kampanya standına gelip fiş/fatura/earşiv faturalarını ibraz edip işleten bireysel tüketicilere üzerinde çekilişe katılım no, ad, soyad, adres, gsm no ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilerek kampanyaya dahil edileceklerdir.

Kampanya bitiş tarihi 31.03.2025 (22.00) olup katılım noktalarından bu tarihe ait e-arşiv faturaların son giriş tarihi 02.04.2025 (18.00) dir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden katılımcıların çekiliş hakları iptal edilecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Çekilişe katılım no, ad-soyad-gsm no bilgisi dışında diğer bilgileri bilinmiyor olsa dahi katılımcılar çekilişe dahil edileceklerdir. Tüketici ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz. Mali değeri olmayan belgeler, yemek kartları ve çekleri ile yapılan ödemeler, bilgi fişi, sipariş fişi, tahsilat makbuzu, seyahat acentelerinin verdiği voucher geçerli değildir. E-arşiv faturanın görsel olarak ibrazı zorunludur.

Katılımcılar fiş/faturalarını ibraz etmek suretiyle bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabileceklerdir. Fiş/faturanın AVM içinde bulunan mağazadan kesilmiş olması zorunludur. Parkur Bursa AVM’de bulunan markaların internet sitelerinden yapılan alışverişler (ürün teslimatı Parkur Bursa AVM mağazalarından yapılmış olsa dahi), ve Migros sanal market fiş/fatura/earşiv faturaları kampanyaya dahil edilemez. İskonto, indirim, promosyon uygulanan faturalarda, indirim sonrası tutar esas alınır ve dip toplama göre çekiliş hakkı verilir.

Çekiliş; 12.04.2025 tarihinde, saat 14.00’da Demirtaş Cumhuriyet Mah. Demirtaş Yolu Cd No:63, Osmangazi̇/Bursa adresinde bulunan Parkur Bursa AVM ortak alanında, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek olup çekilişte 1 kişi; TOGG V1 LR RWD 22 kW Techno-Comfort Pack 2024 Model otomobil (1.674.820,00 TL), 3 kişi; Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Telefon (adedi: 79.499,00 TL), 3 kişi; Samsung Galaxy TAB S10 Ultra 512GB Tablet Bilgisayar (adedi: 44.999,00 TL) ve 3 kişi; Bisan TRX 8500 CITY 3X9 Vites (adedi: 21.985,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır.

Belirtilen fiyatlar kampanya başlangıç tarihi itibariyledir. Kazanan talihliler 16.04.2025 tarihli Birgün Gazetesi’nde duyurulacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Asil ve yedek talihlilerin varsa kayıtlı adreslerine taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden kampanya düzenleyici ve ajans sorumlu tutulamaz. İkramiye kazanan asıl talihlilerin 01.05.2025 tarihine kadar, yedek talihlilerin 16.05.2025 tarihine kadar kimlikleri, iletişim bilgileri, ikramiye kazandıkları fiş/fatura/e-arşiv fatura ve bilgisayar çıktıları ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine başvurmaları gereklidir.

Başvuru sonrası talep edilecek belgeleri belirtilen tarihlere kadar eksiksiz olarak hazırlayıp teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. İkramiye tesliminde bilgisayar çıktısı ve fiş/fatura/earşiv fatura ibrazı ve teslimi zorunludur. Fiş/fatura/earşiv faturanın okunabilir şekilde muhafaza edilmesi katılımcının sorumluluğundadır. Belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunma sorumluluğu talihlilere aittir. İkramiye son teslim tarihi 17.05.2025. Başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk, görünüş ve özellikleri farklılık gösterebilir. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez, değiştirilemez.

Çekilişin gerçekleştirilebilmesi, kazananların tespiti ve ödüllerin teslimi için çekilişe katılanların kişisel bilgilerinin işlenmesi gerekmektedir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca veri işlemeyi ve veri güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm tedbirler alınır. Aydınlatma metni Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sayfasındadır. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin, tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur.

18 yaşından küçükler ile Parkur Bursa AVM içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, Parkur Bursa AVM’nin güvenlik, temizlik ve teknik personelleri, her türlü tüzel kişiler ve şahıs şirketleri dahil her türlü şirketler, Parkur Bursa AVM Yönetim Hiz. Gay. San. ve Tic. A.Ş., Bakyapı İnşaat Enerji Madencilik San. Ve Tic. A.Ş ve Umut Çekiliş ve Tanıtım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları kampanyaya katılamazlar. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan ÖTV ve KDV dışındaki diğer yasal yükümlülük ve harcamalar talihliler tarafından ödenir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Bilgi, aydınlatma metni ve yükümlülüklerin devamı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesindedir.

Çevrimdışı baldandatlu

  • Deneyimli Kampanyacı
  • ***
  • İleti: 272
Ynt: Parkur Bursa AVM 3. Yıl Çekilişi (31.03.2025)
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2024, 21:13:36 »
Açılışta burada clio çekilişi vardı galiba. Bursa da akrabalardan dönüşte Felaket trafikte babamla sapağını kaçırdık. Hatta babam boşver dönmeye değmez sanki çıkacak tıklım tıklımdır dedi. Sonra kuzen küçük avm oraya bir defa gittik yaramaz demişti. Togg iyiymiş

Çevrimdışı kadir_06

  • Yeni Kampanyacı
  • *
  • İleti: 29
Ynt: Parkur Bursa AVM 3. Yıl Çekilişi (31.03.2025)
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2024, 01:25:23 »

Çekilişe katılım koşulu olan 5.000 TL alışveriş şartı fazla yüksek olduğu için katılmaya değmeyebilir.