Gönderen Konu: Magnum 3. Dönem Param kart ve Porsche Çekilişi  (Okunma sayısı 2122 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
Magnum 3. Dönem Param kart ve Porsche Çekilişi
« : 22 Ekim 2024, 11:04:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Canlı yayın instagram ve youtube deki magnum türkiye sayfasında başladı izlemek isteyenler için
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2024, 11:33:13 Gönderen: mach1 »

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
Ynt: Magnum 3. Dönem Param kart ve Porsche Çekilişi
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2024, 20:43:08 »
3. Dönem Kazananları (Ağustos - Eylül)
200.000 TL Değerinde Magnum Card Param Hediye Kartı Asil Talihlileri

• M9JTRAAL, NURHAN DİLŞAD ÇANTAY, İZMİR
• V8C3MKVJ, İLKNUR AKBULUT, ESKİŞEHİR
• N2TFRRHF, AYŞE ÇAKIROĞLU, AFYONKARAHİSAR
• TETU8CKN, ŞULE ÜNLÜ, ANKARA
• YK4Y2T41, MEHMET ALPAY, KARABÜK
• UPUKMM4R, MUSTAFA KEMAL GÜLTEKİN, ANKARA
• JHFMPURN, GÖKDENİZ BEKTAŞ ÇAĞLAR, ANKARA
• NMK2M1UE, YÜCEL ATEŞ, ANKARA
• U1Y8KFMU, YİĞİT SAĞLAM, ANKARA
• Y4A1HJFM, GÖKALP TÜZÜNER, MANİSA
200.000 TL Değerinde Magnum Card Param Hediye Kartı Yedek Talihlileri

• F2LEL8KJ, DURU ÖNCEL, ANKARA
• C3HMJ389, SİNAN ALTUNEL, ANKARA
• KNNUAYAR, HANDAN AYRAN BAŞ, KOCAELİ
• CA92C11L, GÜL FIRAT, İSTANBUL
• 9AFT4T94, ÜMRAN GÜLCE, İSTANBUL
• N8HTTCJR, A. HULUSİ DERE, İSTANBUL
• MEFMMC4J, İLHAN KÖRLÜ, HATAY
• PPTMCLCV, ŞAHİN DEMİRTAŞ, KAYSERİ
• PJL13KCT, SERHAT CANSU, ANKARA
• KL2282FP, ALİ FAİK AKMERMER, RİZE
Bu kampanya MPİ’nin İdaresi’nin 23.11.2023 tarihli ve E-58259698-255.01.02-47315 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 22.10.2024 tarihinde yapılan 3. Dönem çekilişine 8.678.011 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlilerin ikramiyesini almak için 11.11.2024 tarihine kadar; yedek talihlilerin 25.11.2024 tarihine kadar kimlik fotokopisi, ikramiye kazandığı şifreli ürün çubuğu ve iletişim bilgileri ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım'ın Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan ve kendisinden istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Adresi eksiksiz olan talihlilere taahhütlü posta ile bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. sorumlu değildir. Adres bilgileri eksik veya bilinmeyen talihliler adına bu ilan tebliğ için yeterlidir. Magnum Card Param Hediye Kartı son kullanım tarihi 15.03.2025'tir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.

Porsche Taycan Kazananlar
Asil Talihlileri

• FRLF22NV, AYFER YILMAZ, BURSA
• K3823E9C, BAŞAK DİLARA BOĞAN, SİNOP
Yedek Talihlileri

• LNKKRNCJ, AHMET ÖMER KARAHAN, VAN
• 1YHV4VVE, MUHAMMET VEREN, ZONGULDAK
Bu kampanya MPİ’nin İdaresi’nin 23.11.2023 tarihli ve E-58259698-255.01.02-47315 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 22.10.2024 tarihinde yapılan çekilişe 20.292.390 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlilerin ikramiyesini almak için 11.11.2024 tarihine kadar; yedek talihlilerin 25.11.2024 tarihine kadar kimlik fotokopisi, ikramiye kazandığı şifreli ürün çubuğu ve iletişim bilgileri ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım'ın Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan ve kendisinden istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Adresi eksiksiz olan talihlilere taahhütlü posta ile bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. sorumlu değildir. Adres bilgileri eksik veya bilinmeyen talihliler adına bu ilan tebliğ için yeterlidir. İkramiye son teslim tarihi 15.03.2025'tir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.

Çevrimiçi gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2024, 21:59:30 »
çubukları çöpe atabilirim artık  🥴 puan için yeni şifre giremiyorum bir türlü günlük kotaniz doldu diyor
çerez silme işine de uğraştım olmadı başka telefona yükledim yine aynı
sinir oldum iyice
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2024, 08:10:06 »
çubukları çöpe atabilirim artık  🥴 puan için yeni şifre giremiyorum bir türlü günlük kotaniz doldu diyor
çerez silme işine de uğraştım olmadı başka telefona yükledim yine aynı
sinir oldum iyice
Günlük şifre girme 5 ten 3 e düştü o yüzden ayda en fazla ortalama 90 adet şifre girip puan kazanabilirsiniz onun dışında çerezle falan alakası yok, kota dolunca diğer ayı bekleyin

Çevrimdışı emrederki

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2024, 12:10:27 »
günde 3 ayda 15 sınır var.

Çevrimdışı baldandatlu

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 28 Ekim 2024, 22:47:30 »
Algida bu uygulamayı kasıtlı öldürecek. Esnafla baş edemiyor, migros carrefourla anlaşamıyor. Aynı durum galiba banabak ta da var. Tasarruf tedbirleri ile kampanyaları bir bir öldürüyorlar

Çevrimdışı yucelc

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2024, 23:34:21 »
Boykot nedeni ile iyi kazanamadiklari için güzel ödül koyamiyorlar çünkü zaten satışları düşük olduğundan zarardalar.
BAKS'ları biriktirip, birçok ödül arasından dilediğini seçiyorsun. Hemen kolayca indirebilmen için linki paylaşıyorum:  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aerials

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2024, 09:36:24 »
Algida bu uygulamayı kasıtlı öldürecek. Esnafla baş edemiyor, migros carrefourla anlaşamıyor. Aynı durum galiba banabak ta da var. Tasarruf tedbirleri ile kampanyaları bir bir öldürüyorlar
20 milyon katılım olmuş hiçte kampanya öldürmüş gibi görünmüyolar.
Hediye dondurmaları verme konusunda kurumsal marketlerle anlaşamadığından değil kendi öyle tercih ettiği için yapmıyor. Esnafın dondurma vermemesi kendi işine geliyor.

Çevrimdışı aerials

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2024, 09:38:40 »
Boykot nedeni ile iyi kazanamadiklari için güzel ödül koyamiyorlar çünkü zaten satışları düşük olduğundan zarardalar.
Türkiye tarihinin en büyük katılımı olmuş 20.2 milyon. Hiçte boykot yok.
Taki her dondurma alanda şifreyi girmiyor. Satışlar bunun katlarca fazlasıdır.

Çevrimdışı gulem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2024, 11:42:37 »
Yanlışlıkla beğen tuşuna basmışım.