Kampanyalar > Biten Kampanyalar
ROSSMANN ÇEKİLİŞİ (Çek Kazan - 31 Ekim 2024)
vidya:
Şimdiden 40 bini aşmış durumda, daha 3 hafta var :o
yucelc:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinŞimdiden 40 bini aşmış durumda, daha 3 hafta var :o
--- Alıntı sonu ---
Ben ilk gun katıldığımda 5 bin kusurlu katılım numarası verdi. Otomobil veren bir çekilişte düşük katılım beklemek yanlış olur. Hakeza benim gittiğim avm de ki mağazanın dışında ve içinde çekiliş ile alakalı bir suru görsel vardı. Bu nedenle mağaza da epey kalabalık ti. Sonuçta herkesin hayalidir son model bir Otomobil kazanmak
mach1:
Rossman internet sitesinden birkaç birşey alayım dedim 1000 ₺ üzeri kargo bedava yazıyor 4-5 ürün attım sepete toplasan 1 kg gelmeyecek ürünler ama alışveriş tamamla dediğimde kargo limiti 10 kg dır 10 kg üzerinde kalan bölüm için 39.90 tl lik katkı payı alınacak diyor, 1000 ₺ lik altında da kargo ücreti 39.90 ₺ istiyor yani her halukarda 39.90 ₺ lik kargo ücreti alan bir düzen kurulmuş bu nasıl bir düzen anlamadım herhalde işler iyi kampanyadan kaynaklı çokta sallamıyorlar, hatta sepete attığım ürünlerde 1000 ₺ üzeri sepette 200 ₺ indirim diyor sepette 200 ₺ indirim falan da yok farklı bir şeyler oluyor yoğunluk da var herhalde iyice soğudum bu kampanyadan.
ysener:
200 bine yakın bir katılım ile bitecek sanırım.
liveshow:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinRossman internet sitesinden birkaç birşey alayım dedim 1000 ₺ üzeri kargo bedava yazıyor 4-5 ürün attım sepete toplasan 1 kg gelmeyecek ürünler ama alışveriş tamamla dediğimde kargo limiti 10 kg dır 10 kg üzerinde kalan bölüm için 39.90 tl lik katkı payı alınacak diyor, 1000 ₺ lik altında da kargo ücreti 39.90 ₺ istiyor yani her halukarda 39.90 ₺ lik kargo ücreti alan bir düzen kurulmuş bu nasıl bir düzen anlamadım herhalde işler iyi kampanyadan kaynaklı çokta sallamıyorlar, hatta sepete attığım ürünlerde 1000 ₺ üzeri sepette 200 ₺ indirim diyor sepette 200 ₺ indirim falan da yok farklı bir şeyler oluyor yoğunluk da var herhalde iyice soğudum bu kampanyadan.
--- Alıntı sonu ---
Evet yaptıkları ayıp.
1 parfüm 2 şampuan 10 kg tutma imkanı yok, yalan atıyorlar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git