0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamazTelefon ettim tekrar mail atın doguscay uzantılı maile atın dendi.paketi şifreyi tekrar mail attım bakalım pazartesi ne olacak.rezil firma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamazTelefon ettim tekrar mail atın doguscay uzantılı maile atın dendi.paketi şifreyi tekrar mail attım bakalım pazartesi ne olacak.rezil firmaİnat edip aradım mail geliyor görsel görünmüyor dedilertekrar dosya olarak ekledimyeni şifre attılarinsan görsel çıkmıyor yazar geri dönerbu kadar umursamazlarHiçbirşey olmayacak merak etme ben 1 ay uğraştım en son pes ettim leş gibi firma müşteri hizmetleri departmanı berbat kötü yönetiliyor, instagram şikayet var cipso sayfaları şikayet dolu ama umurlarında değil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 aydır mail atıyorum ilgileniyoruz diyip dönüş yapmıyorlar. Sinirlendim paketleri attımDün bir kere daha şans vereyim diye 1 paket aldım ondada şifre yarım çıktı.hep a101 ve migros tan aldım. şükür 5 te 5 hiç sorun çıkmadı. sizin aldığınız marketteki tüm ürünler sorunludur. aynı seride aynı sorun devam edebilir.
1 aydır mail atıyorum ilgileniyoruz diyip dönüş yapmıyorlar. Sinirlendim paketleri attımDün bir kere daha şans vereyim diye 1 paket aldım ondada şifre yarım çıktı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 aydır mail atıyorum ilgileniyoruz diyip dönüş yapmıyorlar. Sinirlendim paketleri attımDün bir kere daha şans vereyim diye 1 paket aldım ondada şifre yarım çıktı.Merhaba,Sizin sorununuz çözüme ulaştı mı merak ettim? Benim de 2 şifrem eksik çıktı. İlgili görselleri ekleyip mail ilettim. Üzerine aradım, 5 dk içinde 2 adet yeni şifre gönderdiler.