Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Algida Macerası

(1/3) > >>

yucelc:
Bu promosyon Mpi’nin 28.05.2024 tarih ve E-58259698-255.05.02-56867 sayılı izni ile MPİ’nin kapsamı dışında düzenlenmektedir. 01.07.2024 (saat: 00:01) ile 22.07.2024 (saat: 23:59) kampanya tarihleri arasında İstanbul ilinde bulunan Akmerkez, Trump Towers, Astoria AVM binalarına gelip, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet sitesine girerek kampanya sayfasını tıklayıp, site içinden binaların önünde yer alan QR kod okutanlar, QR kod okutma sonucunda CGI teknolojisi ile binaları dev dondurmaya çevirerek söz konusu işlemi tamamlayan tüketiciler anında Cornetto Classic Kaymak, Cornetto Classic Çikolata, Boom Boom Gold, Boom Boom Classic, Twister Forest, Twister Cool, Twister Ocean dondurma hediye kodlarından birini kazanacaktır.

Katılımcılar çıkan kodları Algida yeşil etiketli promosyon noktalarına ibraz ederek veya Algida ile Kazan uygulamasına girip oluşan kod ile yeşil etiketli promosyon noktalarından dondurma kazanma şansı yakalayacaktır. Yeşil etiketli noktalardan alınabilecek bedava ürünler: Cornetto Classic Kaymak, Cornetto Classic Çikolata, Boom Boom Gold, Boom Boom Classic, Twister Forest, Twister Cool, Twister Ocean’dır. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Gerektiği takdirde katılımcıdan, kendisinin 18 yaşından büyük olduğunu gösteren belge sunması istenebilir. Bu sınırlamalara dahil olan veya istenen belgeleri temin etmeyen katılımcılar kazanmış olsalar dahi kampanya içerisinde yer almaz ve katılımcı hakkını kaybeder. Kampanyaya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden kişiler katılabilirler

yucelc:
Bu avm lere gidebilen arkadaşlar QR kodları buradan paylaşabilirseniz seviniriz  :)

myname42:
aynen paylaşabilen olursa bizde faydalanırız....

mach1:
Arkadaşlar yeşil noktalardan dondurma alabilir siniz diyor ama haftalık ye kazan dan verilen dondurmaları alamıyoruz ki, sadece sorunsuz migrostan alabiliyoruz hiçbir bakkal, market bedava dondurma vermiyor

baldandatlu:
katılıyorum özellikle geçen yıl yada önceki yıl bakkalların %90 ı uygulamayı bıraktı. güç bela 2 bakkaldan 12 magnumu zor almıştım. adamlar söyleniyor bu verdiklerimizden hiç para kazanmıyoruz o kadar soğutuyorum elektrik parası veriyorum diyorlar. baktım biri çok söylendi 1,5 kg yoğurt aldım adam sussun diye. elektrik zammı yüzde kırkdan sonra hiç vermezler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git