Kampanyalar > Biten Kampanyalar

VakıfBanklılara Özel Yüz Güldüren Hediyeler

<< < (2/3) > >>

mach1:
bu kampanya ile ilgili müşteri hizmetleri ile görüştüm önce sadece yeni müşterileri kapsadığını söyledi, vakıfbanklı olan ve ... tarihleri arasında yeni olacakları kast ettiğini yanlışlık yapıldığını söyleyip ısrar etmemle duraksadı ve beklemeye aldı daha sonra müşteri bazlı olabileceğini söyledi herkesi kapsamayabileceğini zamanın çok olduğunu beklememi tarafıma tanımlanabileceğini vs. anlattı ama ben yine ısrar ettim kampanya şartlarında bunun yazmadığını incelenmesini durum dediğiniz gibi ise tarafıma yazılı cevap verilmesini istedim ve olumsuz cevabınızın milli piyangoya itiraz edeceğimi söyledim dönüş yapacaklar bakalım ne çıkacak.

NumismatikTV:
Burada not olarak yazdığım kampanya sayfasını kaldırmışlar :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

mach1:
Kaldıracaklarını tahmin ettiğim için ben ekran görüntüsü aldım ve siteyi kaydettim ama tereddütüm mpi kampanya içeriğine karışır mı vakıfbank kimin katılacağına karar verir biz karışmayız der diye vazgeçtim itiraz etmekten, kaldırma ların da da muhtemelen benim etkim vardır 😁

klewx:
bende geçen yazdan beri 2 ayda
bir Vakıfbank mudisiyim çok tatlı
mangizin en sağlam hali Vakıfbank
tanışma faizi bu bankanın farkı,

mobil bankacılık kelek işi gereksiz
ver defteri al parayı daha iyi,

NumismatikTV:
Vakıfbank daha önce benim chippin kampanyasındaki harcamamı kabul etmedi. Şikayet kaydı açtım yine kabul etmiyoruz dediler. Edevlet üzerinden bddk'ya şikayet edince hediye paralar yüklendi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git