Internetten Para Kazan > Para kazan

Yepyeni bir Upload-Earn sitesi (En Fazla Veren Site )

<< < (2/2)

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBırakın bu işleri kardeşim ya yüklediginiz dosya 500 kere indirilcekte 0,25 cent kazanacaksınız ohooo. Lockerz‘de günlük 2 dakikanı ayırarak aylık 25 dolar kazanabilirsin böyle moktan sitelere gerek kalmaz...

--- Alıntı sonu ---

konuyu tam okumadan yazmışsın arkadaşım indirme başı 0.20 veriyor bu demek oluyor ki 10 indirme 2 dolar 100 indirme 20 dolar1000 indirme 200 dolar ben hotfiledan şimdiye kadar 48 dolar aldım baya baya bir dovnload sayım var o kadar indirme bu siteye yükleyipte yapılsaydı şimdiye kadar 1000 dolara yakın para kazanırdım konuyu okumadan direk baltalaman hiç hoş değil

--- Alıntı sonu ---

Eminim ödeme almışsındır.. Sana hayırlı işler bol güneşlerrr

kampanyacı_:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBırakın bu işleri kardeşim ya yüklediginiz dosya 500 kere indirilcekte 0,25 cent kazanacaksınız ohooo. Lockerz‘de günlük 2 dakikanı ayırarak aylık 25 dolar kazanabilirsin böyle moktan sitelere gerek kalmaz...

--- Alıntı sonu ---

konuyu tam okumadan yazmışsın arkadaşım indirme başı 0.20 veriyor bu demek oluyor ki 10 indirme 2 dolar 100 indirme 20 dolar1000 indirme 200 dolar ben hotfiledan şimdiye kadar 48 dolar aldım baya baya bir dovnload sayım var o kadar indirme bu siteye yükleyipte yapılsaydı şimdiye kadar 1000 dolara yakın para kazanırdım konuyu okumadan direk baltalaman hiç hoş değil

--- Alıntı sonu ---

Eminim ödeme almışsındır.. Sana hayırlı işler bol güneşlerrr

--- Alıntı sonu ---

gene konuyu okumamışsın okumadan yazıyorsun konuyu sonuna kadar okusan bunu yazmana gerek kalmazdı eminim ödeme almışın cart curt muhabbeti yapmazdın

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git