Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Getir

<< < (2/2)

eyefive:
 bu getirden hiç bir şey anlamadım.siparişi sepete ekliyorsun .sepete onay veriyorsun fiyat çıkıyor karşına ama sipariş veri tıkladığın zaman 15-20 lira fazladan fiyat yansıtıyor.

ücretsiz teslimat şartlarını karşıladığım halde.zaten sipariş detayında ücretsiz teslimat adı altında düşen rakamı gösteriyor ama o ekledikleri 15-20 lira sipariş tutarında ödeme kısmında yazmıyor. nedir bu fazladan ödeme çözemedim

mach1:
Kampanya şartlarında ödemesi esnasında Getir iPhone kampanyasını seçerek, kampanyaya katılım onayı verip siparişini tamamlayanlar çekilişe katılacaktır, diyor bir sipariş verdim ama ne sipariş onayı vardı ne bi'şey sadece kampanya seçip ödeme yaptım aceba sorun bende mi herkes de mi aynı oldu var mı başka katılan?

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKampanya şartlarında ödemesi esnasında Getir iPhone kampanyasını seçerek, kampanyaya katılım onayı verip siparişini tamamlayanlar çekilişe katılacaktır, diyor bir sipariş verdim ama ne sipariş onayı vardı ne bi'şey sadece kampanya seçip ödeme yaptım aceba sorun bende mi herkes de mi aynı oldu var mı başka katılan?

--- Alıntı sonu ---

siparişlerim kısmında kampanya bilgisi yazması lazım.orayı kontrol edin.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git