Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Defacto Kazandıran Gift Clüp Festivali
mach1:
kadir_06:
Bu çekiliş açıklamasında Milli Piyango İdaresinin iznini gösteren bir tarih ve sayı verilmemiştir. Dolayısıyla resmî onayı olmayan bir kampanya durumundadır. Bence uzak durulmalıdır.
juzy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu çekiliş açıklamasında Milli Piyango İdaresinin iznini gösteren bir tarih ve sayı verilmemiştir. Dolayısıyla resmî onayı olmayan bir kampanya durumundadır. Bence uzak durulmalıdır.
--- Alıntı sonu ---
DEFACTO PERAKENDE TİC.
A.Ş.
iZİN TARİHİ : 27.10.2023
İZİN SAYISI : 45986
Kampanya başlama - bitiş 01.11.2023-30.11.2023
Çekiliş:12.12.2023
Açıklanma :14.12.2023
kadir_06:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBu çekiliş açıklamasında Milli Piyango İdaresinin iznini gösteren bir tarih ve sayı verilmemiştir. Dolayısıyla resmî onayı olmayan bir kampanya durumundadır. Bence uzak durulmalıdır.
--- Alıntı sonu ---
DEFACTO PERAKENDE TİC.
A.Ş.
--- Alıntı sonu ---
Kampanya duyurusunu yapan kullanıcı mach1, sizin belirttiğiniz bu izin bilgilerini belirtmediği için o uyarıyı yapmıştım. Fakat De Facto markasına ait internet sitesinde ise maalesef bu kendi kampanyalarına ait bir duyuruyu görebilmiş değilim.
mach1:
--- Alıntı sonu ---
DEFACTO PERAKENDE TİC.
A.Ş.
--- Alıntı sonu ---
Kampanya duyurusunu yapan kullanıcı mach1, sizin belirttiğiniz bu izin bilgilerini belirtmediği için o uyarıyı yapmıştım. Fakat De Facto markasına ait internet sitesinde ise maalesef bu kendi kampanyalarına ait bir duyuruyu görebilmiş değilim.
--- Alıntı sonu ---
Mrb ilan burada
Kayit olun veya giris yapin
bende buradan aldım kopyaladım açıkçası izinlere dikkat etmedim ama varmış Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin paylaşmış zaten teşekkürler
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git