Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Cappy Çekilişi
Darkjuva:
İsrailli veya israili destekleyen firmaların ürünlerini almıyorum, çekilişine de katılmıyorum,
Ya önceden aldığım ya da yolda bulduğum felan denk gelirse anca öyle.
Satın almamakta kararlıyım
fatihstorm:
Coca Cola müneccim değil çekiliş izni Ağustos da alınmış
kaldı ki Halk birşeye tepki gösterdiği yok Schweppes Satan restoranlarda çekilişten bı haber katılmadan içtikleri
içecek teneke kapağını biraktiklari ile günde 100 tane bedavadan çekilise katılan tanıdıgim var madem millet hazır tepki gösteriyor bana da
koli koli alip bu çekilişe katılmak düşer en çok fabrikası Filistin'de olan Coco cola ya destek olmak Filistin'e destek olmaktir malûm çalışanlar emekçiler Protostolar üzerine arz azalması yüzünden işinden olmasınlar ...
wilder:
sen coca colaya destek olmaya devam et coca colada bebek katillerine destek olsun.
insanlar işinde olmasınlar diye katillere destek olmakta nasıl bir mantıksa...
senin dinine herşeyine tecavüz eden birisine işten çıkmıyayım diye laf söylememek gibi birşey.
mrt26:
Ben anlamam tepki hangi firma hediye veriyorsa katılırım mülkiyetine bakmam.Devir hesap devri
kadir_06:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsen coca colaya destek olmaya devam et coca colada bebek katillerine destek olsun.
insanlar işinde olmasınlar diye katillere destek olmakta nasıl bir mantıksa...
senin dinine herşeyine tecavüz eden birisine işten çıkmıyayım diye laf söylememek gibi birşey.
--- Alıntı sonu ---
Önce şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim:[https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/fulya-soybas/israili-boykot-etmek-gercekten-ise-yarar-mi-42359866]
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git