Kampanyalar > Biten Kampanyalar

CarrefourSA - Signal Ürünlerine Özel Çekiliş Kampanyası

<< < (2/3) > >>

kc23turkey:
Cimrilikte yarışıyorlar bu marketlerde 4 tane hediye versen nolur vermesen nolur zaten bi şeffaflık yok bu kadar az hediye verilen çekilişe katılmaya gerek duymam

savaskalafat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNasıl olsa kazanlar belli Carrefour da hep aynı kişiler kazanıyor .

--- Alıntı sonu ---

birileri sistemi çok iyi çözmüş.. migrosta nedense kazanamıyorlar? niye carrefour

alucra:
Ben Carrefour güvenmediğim için katılım yapmıyorum kazan kişiler genelde hep aynı katılmaya gerek yok

baldandatlu:
Bazı marketler zamları önden yüklüyor. Herkes farkında müdahale edemiyorlar arabada da şu an çok büyük holdingler araçları kasıtlı 2inci ele düşürdü. Regülatör devreye girmedikçe cezalar yagmadıkça isteyen istediği fiyattan satıyor. Tarim kredi market sleepy cirtli gunluk 5 numara bezi 40 li pakette tanesini 2,5 tl den satıyor. Su an diğer tüm marketler 3,50 tl ile 4 tl tanesini satıyor. Bizim , tespo, metro bazen bazı ürünleri bakkal esnaf için çok ucuza veriyor bazende normal marketten pahalıya satıyor. Su an 330 ml teneke Pepsi sadece bimde var 11,75 tl. Diğer tüm marketlerde de 250 ml Pepsi 11,50 - 11,75 tl arasi. Gramajdan çalıyorlar. Piyasayı regüle etmedikçe herkes vatandaşı kazıklama derdinde

mach1:
Ben genel bir yorum yapayım ülke olarak bozulduk her kademede hemde maalesef ahlak, dürüstlük, doğruluk herkesin birinci kuralı önceliği olmadığı sürece yaşamın her yerin de bu tip sorunları yaşayacağız yaşamaya devam edeceğiz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git