Diğer > Kampanya Şikayet

Migros / Damla Su Kampanyası

<< < (2/3) > >>

sponge:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanyayı bizimle paylaşsaydınız hep birlikte şikayet ederdik:))

--- Alıntı sonu ---

konu açıktı bir ara ama bgn bende bulamadım arkadaşım :) yoksa paylaşırdık emin ol

ezel59:
ben migrosa gitmedim bu aralar öyle bi kampanya duymadım ama daha önce başka bi markette coca cola nın böyle bi kampanyası vardı sonra ne internette nede sitesinde kampanya veya çekiliş sonucu bulamadık, marketten mi yoksa coca cola dan mı kaynaklanıyo bilemiyorum, damla da coca cola ürünü dimi..

sponge:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben migrosa gitmedim bu aralar öyle bi kampanya duymadım ama daha önce başka bi markette coca cola nın böyle bi kampanyası vardı sonra ne internette nede sitesinde kampanya veya çekiliş sonucu bulamadık, marketten mi yoksa coca cola dan mı kaynaklanıyo bilemiyorum, damla da coca cola ürünü dimi..

--- Alıntı sonu ---

evet öyle ama

ezel59:
coca cola nın yarışmalarını yapan bi firma vardı adını hatırlamıyorum ama bu sitede biyerde yazıyodu ona bi bak eğer varsa orda yazar heralde..

sponge:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca cola nın yarışmalarını yapan bi firma vardı adını hatırlamıyorum ama bu sitede biyerde yazıyodu ona bi bak eğer varsa orda yazar heralde..

--- Alıntı sonu ---

neresi anlamadım arkadaşım ya?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git