Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

A101 Coca Cola Zero Katar 2022 Kazananlar

<< < (17/43) > >>

muratgıda:
2 hafta gibi kısa sürede bos otel ile boş uçağı nasıl bulacak tur şirketi?

sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2. dönem tekrarlanan çekiliş sonuçları ;

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
.   Neden 2.donem çekilişi tekrarlanmis?  Bİz 2.donem yedekteydik. Evrak istendi yolladık. Bunu anlamadım şimdi

anvil:
Kazananlarda sıkıntı yok. Sadece 2. Dönem tekrarlanmış. Sebebini bilmiyorum.

rebellionnn:
Üşenmedim tek tek kontrol ettim. 2. dönemde ilk açıklanan 60 isim içinden bir tanesi bile 2. dönemin tekrar çekilişinde açıklanan 60 kişi içinde yok. Bu kadar az katılımlı bir çekilişte çok çok düşük bir ihtimal ortak bir isim çıkmaması. İlk açıklananların seyahat hakları da kalacaksa onları tekrar çekilişine katmamış olabilirler.

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÜşenmedim tek tek kontrol ettim. 2. dönemde ilk açıklanan 60 isim içinden bir tanesi bile 2. dönemin tekrar çekilişinde açıklanan 60 kişi içinde yok. Bu kadar az katılımlı bir çekilişte çok çok düşük bir ihtimal ortak bir isim çıkmaması. İlk açıklananların seyahat hakları da kalacaksa onları tekrar çekilişine katmamış olabilirler.

--- Alıntı sonu ---
sadece o değil, toplam 4 dönem + 1 tekrarlanan 300 kişinin 300ü de farklı isimler. 1 kazanan 1 daha kazanamaz olayını yanlış anlamış ajans, her yedek kazanan değildir ki! Adam 45. yedek diye bir daha çekilişe katılamayacak mı yani?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git