Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Unilever Anında Kazan - Rinso Çekilişi
baldandatlu:
cekilisteki personel yerinde dusundum avantası yoksa o ne ister ? cekilis bir an önce bitsin ister. 1 çıkarsa sürekli olan numara gelene kadar çekiliş tekrarlanır, öyleyse organizasyon erken bitmesi için art niyetli olarak kutu kavanozdan sürekli 0 çekecektir , 0 çekmesi aynı ödül için çekiliş tekrarlanmayacağı anlamına gelir diye düşündüm
enavci:
Çekilişler halka açık, noter huzurunda, hatta bazen intagramdan canlı yayında yapılıyor. 2-3 kez çekilişe katıldım. Hatta topları bile bizlere, izleyicilere çektirdiler. Ben şaibe olduğunu düşünmüyorum. İstatistiksel olarak hepsinin çıkma şansı eşit. Dediğim gibi totem olarak son güne 1 katılım bırakıyorum. Diğer fişlerimi geçen haftalarda yüklemiştim zaten.
wilder:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapincekilisteki personel yerinde dusundum avantası yoksa o ne ister ? cekilis bir an önce bitsin ister. 1 çıkarsa sürekli olan numara gelene kadar çekiliş tekrarlanır, öyleyse organizasyon erken bitmesi için art niyetli olarak kutu kavanozdan sürekli 0 çekecektir , 0 çekmesi aynı ödül için çekiliş tekrarlanmayacağı anlamına gelir diye düşündüm
--- Alıntı sonu ---
Eğer hediye sayısı 500 ve üzeri ise top çektirmek istemiyorlar. Noterde izin verirse bu şekilde yapıyorlar. Çekilişi izlemeye gelen katılımcı fazla olursa bunu yapamazlar. Yaptıkları zaman ise a4 kağıdına 1 ile katılım sayısı adedi aralığında rastgele sayı yazılıp o sayılar sistemden bakılıp kazananlar öyle belirleniyor.
iphonex:
çekilişi izlemeye gidecek var mı 5 bin katılım oldu mu acaba
catpat07:
Mail atıp sordum. Çıkmamış.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git