Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Carrefoursa Domestos Çekilişi

<< < (2/3) > >>

focaserkan:
İnşallah çekiliş katılım listesine eklenmişimdir  ajansı bir değiştirmediler o kadar çekiliş tekrarı yaptırdım ama hala aynı ajans ile devam ediyorlar anlayamadım bu Carrefoursa'yı

Ultramar06:
Ben mail attım cekilisten önce katilimlarim doğrumu diye cevap vermediler genelde hep eksik olur carrefour sistemi

düşler sokağı:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnşallah çekiliş katılım listesine eklenmişimdir  ajansı bir değiştirmediler o kadar çekiliş tekrarı yaptırdım ama hala aynı ajans ile devam ediyorlar anlayamadım bu Carrefoursa'yı

--- Alıntı sonu ---

Çekiliş listesinde katılımın eksik olup olmaması ajansla ne ilgisi var? Firma göndermiyor mu katılım listesini?

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnşallah çekiliş katılım listesine eklenmişimdir  ajansı bir değiştirmediler o kadar çekiliş tekrarı yaptırdım ama hala aynı ajans ile devam ediyorlar anlayamadım bu Carrefoursa'yı

--- Alıntı sonu ---

Çekiliş listesinde katılımın eksik olup olmaması ajansla ne ilgisi var? Firma göndermiyor mu katılım listesini?

--- Alıntı sonu ---

Firma gönderiyor ajansta kasıtlı beni listeden çıkarırsa sonuç ne oluyor kara listeye alınmış oluyorum sonra iş araştırmaya girince sehven eksik olmuş deniyor her seferinde

qqarkan:
ajansın listeden cıkartma gibi bir durumu söz konusu olamaz firma listeyi cd ile mpi ye yolluyor bir örneginide ajansa mpi ve noter huzurunda cd takılıp listeden cekiliş yapılıyor çekiliş sonrası tutanak tutulup tekrar mpi ye yollanıyor listenin eksik olması carfurun hatası bende tekrar ettirdim zamanında ama cekiliş esnasında aynı isim cıktı diye o isimin iptal edilmesi söz konusu olabiliyor cekilişe gitmekte fayda var

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git