Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Getir Nestle Sıcak Çikolata Kahve Makinası kazananlar

<< < (5/7) > >>

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGerekli belgeleri e-mail ile gönderdik diyorlar ama mail falan gelmedi teslim tesellüm bölgesi gelen arkadaşlardan birisi belgeleri bana mail atabilirse çok memnun olurum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
gönderdim

veteriner627:
Çekiliş öncesi yada sonrası mecburen vermek zorunda,ben sonrası istiyorum vermedi,şimdi MPİ ye şikayet ettim şeffaflık ve bilgi edinme Hakkı kanunu ihlali nedeniyle, çıkıp çıkmaması önemli değil önemli olan hak gaspı olup olmadığı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinU2’yi daha önce başka çekilişler için aradığımda çekilişten 1-2 gün önce mail atın bilgi verelim demişlerdi. Ben bu çekiliş için 2 gün önceden mail ile sordum. Katılım haklarımı doğru rakam vererek söylediler. Çekiliş sonrası bilgi vermiyorlar.

--- Alıntı sonu ---

ibo17:
Hocam getir çekilişlerinde şikayet için nasıl bir yol izlemeliyiz?Elimizde fiş de yok ya

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHocam getir çekilişlerinde şikayet için nasıl bir yol izlemeliyiz?Elimizde fiş de yok ya

--- Alıntı sonu ---

Müşteri hizmetlerini ararsan e-mail e atıyorlar e faturayı ama şikayet için gecikmiş olabilirsin, sonuçlar açıklandıktan belli bir süre sonra itiraz süresi doluyor

Bu arada arkadaşlar ben yedekteyim bu çekilişte varmı yedekten sıra gelen

ibo17:
Teşekkürler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git