Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

AVEA HATTI OLANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

(1/3) > >>

argonargon:
ARKADAŞLAR SİZİN DE SON BİRKAÇ AYDIR AVEA FATURANIZ 60-70 TEN AŞAĞI DÜŞMÜYORSA BU UYARIMI DİKKATLE DİNLEYİN
           AVEA BİZİ MATRAX ADINDA BİR ŞEYE ABONE ETMİŞ VE NE OLDUĞU HAKKINDA PEK BİLGİM YOK SADECE AYDA 20-25 YTL DAHA FAZLA ÖDÜYORMUŞUZ( BUNUN İÇİN SİZE GELMİŞ HERHANGİ BİR MESAJ OLMADAN)ŞİMDİ HATTINIZDA' IPTAL'YAZARAK 3131 E GÖNDERİN SİZE 5 MESAJ GELECEK BUNLARIN 4 TANESİNDE ABONELİĞİNİZİN OLMADIĞI SON MESAJDA İSE MATRAX ABONELİĞİNİZ İPTAL OLMUŞTUR YAZACAK 
      BENDEN SÖYLEMESİ BEN DENEDİM GERÇEKTEN DE BEN İSTEMEDEN MATRAX A(NEYSE ARTIK)ABONE OLMUŞUM VE ŞİMDİ İPTAL EDİLDİ

argonargon:
DENEYEN OLDU MU ARKADAŞLAR MERAK ETTİM...

chemy:
ben araştırdım, bu matrax birisinin yatığı bir radyo programının adıymış. bu programın bir sms grubu varmış, olanları sms ile bildirmek için. haftada max 15sms geliyormuş ve bir sms 2 kontör yiyormuş. ama böyle birşeye istem dışı nasıl üye yapabilirlerki.

* ben de o numaraya iptal yazıp yolladım, bazı şeylere abone olmadığıma dair 3sms, matrax aboneliğimin iptali yapılacağına dair 1 sms geldi, ben de anlamadım, gerçi o kadar kabarık faturalar gelmiyo ama abone değilsem niye öyle bir sms geldi anlamadım.

ysr86:
suç duyurusunda bulunun çünkü belliki birileri soygun yapıyor bence göz yummayın az değil aylık 25 ytl

SEYTANS:
ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜRLER.GERÇEKTEN İPTAL EDİLECEKTİR MSJI GELDİ BU NASIL BİR SİSTEM YA RESMEN SOYGUNCULUK..BENCE BUNU TÜM AVEA HATTI OLANLARA DUYURMAK GEREK
GERÇEKTEN SAĞOL :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git