Gönderen Konu: Turknet ve Milleni.com davet kodu  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
Turknet ve Milleni.com davet kodu
« : 11 Aralık 2024, 13:50:02 »
Arkadaşlar,
Comnet internet aboneliği kullanıyordum fakat bugün itibarıyla Comnet internet hizmetini sonlandırmış.
Fiber aboneliğimde Turknete geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca DSL Aboneliğimde Milleni.com'a geçeceğim.

Arkadaşını davet et kampanyasından yararlanmak istiyorum.
Başka forumlarda kod bulabilirim ama öncelikle kendi forumdan arkadaşlara sormak istedim. sonuçta kod veren de 1 ay hediye internet kazanacak.

Turknet/Millenium davet kodu paylaşabilecek var mı?

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
Ynt: Turknet ve Milleni.com davet kodu
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2024, 20:41:18 »
Slm mantıklı düşünmüşünüz Turknet kullanıyorum yaklaşık 15 senedir ve memnunum f/p benim için iyi son 3-5 yılda her ne kadar fiyatı artmış olsa'da ben yine de memnunum,  uygun görürseniz davet kodum GTE72YC18LBY kullanmak isterseniz gelecek hediye internet için şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2024, 20:51:49 »
Davet kodu için teşekkür ederim.
Maalesef Fıberde turknete geçemedik. Güya biz bakır altyapı kullanıyormuşuz... Modemimiz fiber, cam kablo ile bağlıyız ama gel de bunu anlat karşı tarafa. Hizmet numarası 178 ile başlarsa fiber olmuyormuş...

Neyse ki MİLENİCOM sorun çıkarmadı. Geçiş için başvurduk. 24 saat dolmadan geçiş işlemleri tamamlandı.
Comnet ile gelen cihazlarla yeni firmadan internet hizmeti almaya başladık.
Yani modem iade etme, yeni kurulum vs derdi yok fiberde doğrudan geçiş yapılınca herşey otomatik.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2024, 21:27:04 »
Hayırlı olsun güle güle kullanın o zaman