Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Pepsi Gnctrkcll Yılbaşı Kampanyası saat başı 3 adet 2009 kontör

<< < (2/13) > >>

nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPaylaşım için teşekkürler ama
 Biraz deişik bi kampanya 3ytl*24*30=büyük bi rakam+ mesaj atma ücreti = uğraşılmaz :)

--- Alıntı sonu ---
hesaplamanı tam olarak anlayamadım :D
ben şöyle hesapladım 330 ml Lipton Ice Tea Limon 1.50 ytl ya da fruko her neyse önümüz bayram yılbaşı çok içecek alınacak zaten :D
mesaj atma ücreti yok sayılır çünkü gnctrkcll'li her başarılı katılım her yöne 5 kontör kazanacaktır diyor
12/23 arası her saat başı şansımız var,her saat başı katılmak gerekmiyor,en azından ben öyle anladım :)

detaylar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Beyondparadise:
elimize geçen şifreyi yollayacaz zaten

tksharmely:
Toplam 4 kere 2009 Kontör kazandım. Sizlerin de kazanmasını istiyorum arkadaşlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buraya girdiğinizde her gün belirli saatlerde şifre kazanmanız mümkün :) Ayrıca vereceğim şifreyle 2009 Kontör kazanmanız %90 kesin :)

nyks:
4 kere 2009 kontör ciddi misin süper bişey bu,öfff keşke pepsi alsaydım bugün kapak biriktircem diye gittim coca cola aldım :D

nyks:
ya bide saatin tam sistem saatiyle aynı falan mı :D saat başını nasıl denk getirdin DÖRT DEFA :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git