Bizde başladık ufak tefek
2 tane köy kahvesine 1 er koli verdim hafta sonu boş paketlerini almaya gideceğim

daha çok istiyorlar bu sene kahve çekilişleri katılım ücretsiz üstüne bol money puanlı oldu herkese bol şans
Money sağolsun bende 50 adet kadar alabildim.Migros harika bir yer..
Bizim köyün kahvehanesi nescafe ney lan diyor. Adamlar çay dışında bir şey içmiyor. Nasıl köymüş orası merak ettim
Bizim köyün kahvehanesi nescafe ney lan diyor. Adamlar çay dışında bir şey içmiyor. Nasıl köymüş orası merak ettim 
Foçanın köyleri çaydan çok kahve tüketiyor burada 3ü1aradaya yumuşak deniyor kahvede
Kendi adıma bu kampanyaya katılım az olacağından katılmıyprum.Katılırken üste para bıraktığından dolayı katılıyorum.Nescafe yada kahve kullanmıyorum zaten ama migros cezbetti işte x2 moneyde..
Aynen bende baktım şimdi arada abartı fark var.Bu standart paket muhtemelende sarı rengi olur.
Aynen bende baktım şimdi arada abartı fark var.Bu standart paket muhtemelende sarı rengi olur.
abi ben sonra sütaş ayran megane a baktım, o da öyle. Acaba sirketlerine gider göstermek için araç fiyatlarını yuksek mi gosteriyorlar. Neticede bu araç fiyatı kadar da vatandaştan vergi alınacak. Megane touch dizel otomatik 160 bine araba yok. Hayır anlamadığım kazandığımız in fa bir esprisi olmayacak ki o zaman
Sütaşa zaten maaşallah bi fiyat yazmışlar gören megane almaz
biz kahveyi içmeyip sattığımız için bu tip
çekilişlere katılamıyoruz yanlız bunun bana
İstanbul'dan aldığım 2x500 fairy siparişimde
kolileri geldi 3 kutu koli de gold kahve makinesi
2x3.4 kg 2 adet 10 kg brüt yazıyor koliler sağlam
bende bunlara yumoş ayısı, selpak fili peluşları
doldurdum depoya attık şimdilik...kriz var,
2 gramlık 5 paket aldım migrostan . Tanesi 75 kuruştan. Bana yeter 5 tane.