Diğer > Serbest Kürsü

Milli Piyangonun alanlar sonu

<< < (3/6) > >>

sakaryazede:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin su an sayısal 1.5 milyon , super loto haftalık 1 milyon lira civarı ikramiye vermekte. Devirler vs olsa da ikramiye birilerine veriliyor. Aslında bunlar kosgeb in devlet teşvikleri gibi düşünülmeli. Farkı projeniz olmadan parayı veriyorlar. Kafayı çalıştırana büyük fırsat.

Babası zengin olup dünyaya gelen biriyle sana denk sans verilmiş oluyor. Bu bir fırsattır, dileyen is kurar. Dileyen çöpe atar.

MERCAN67:
Eyefive ve admin e yazınızdan ve dinimize ait bir konuya getirdiğiniz açıklamalardan dolayı teşekkür ederim. Faiz haramdır yersiniz yemezsiniz.Ama bu ##faiz haramdır#ayetini ve gerçeğini değiştirmez.Siz siz olun ayetleri hafife almayın.

entryka:
Ayetleri bilmeyen yoktur, kimse de inkar etmemiştir. ancak anlaşılmalıdır ki burası FAİZ DÜNYASI'dır. Faiz'e dolaylı/dolaysız karşı çıkan biri, takas usulü alışveriş yaparak yaşamalıdır. Ve faiz ile yapılan herhangi bir şeyden YARARLANMAMALIDIR.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kredi kartı kullanmak caiz mi?

Bankalar ise gecikme durumunda paraya faiz uygulayacağını ifade ettikleri için dinen caiz görülmemiştir. Çünkü mala karşı vade farkı almayla, paraya karşı para almak farkılı şeylerdir. (Prof. Dr. Hayrettin Karaman)

+ek olarak konu çarpıtılmasın. ben bu durumu kabullenmiyor veya desteklemiyorum. yaşadığımız zamanı anlatıyorum. üste belirtildiği gibi faiz ile yapılmayan neredeyse hiç birşey yok. +Bu tarz konular para kutularıyla uzar gider...

admin:
Lütfen kimse üzerine alınmasın. Sadece öbür tarafta "madem biliyordun niye sessiz kaldın" derlerse cevap verebilmek için son kez konuya yazacağım.

"Faiz yiyenler, ancak şeytanın çarptığı kimsenin kalktığı gibi kalkarlar. Bu, onların, “Alışveriş de faiz gibidir” demelerinden dolayıdır. Oysa Allah, alışverişi helâl, faizi haram kılmıştır. Bundan böyle kime Rabbinden bir öğüt gelir de (o öğüte uyarak) faizden vazgeçerse, artık önceden aldığı onun olur. Durumu da Allah’a kalmıştır. (Allah, onu affeder.) Kim tekrar (faize) dönerse, işte onlar cehennemliklerdir. Orada ebedî kalacaklardır." (Bakara suresi, 275)

Bu arada bu ülkede genelevler de vergi veriyor. Bu vergiler ile kim bilir ne güzel işler yapılıyordur. Ancak bu durum zinayı helal kılmıyor.

Ben birey olarak kendim kaçınmaya çalışırım, kimin ne yaptığı ne beni ilgilendirir ne de yorum yapmak benim haddimdir.

Herkese bol kazançlı kampanyalar, çekilişlerde bol şans, yılbaşında bol bol hediyeler dilerim :)

MERCAN67:
Faiz günah açısından 73 derecedir. En hafif olanı bir kimsenin annesi ile nikah(zina) etmesi gibidir. HZ.MUHAMMET

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git