Diğer > Serbest Kürsü

yeni salgın: youtuber

(1/3) > >>

entryka:
Bu video da youtuber'ların, ne kadar çöp içerik üretiklerini kendi ağızlarından duyuyoruz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

sahaneyedili:
inşallah vergi alırlar da , bakalım o zaman ne yapacaklar
beleşe yaşıyor hepsi gittiği tatilinden,  içtiği suya kadar hepsi beleş hediye

sakaryazede:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininşallah vergi alırlar da , bakalım o zaman ne yapacaklar
beleşe yaşıyor hepsi gittiği tatilinden,  içtiği suya kadar hepsi beleş hediye

--- Alıntı sonu ---
Arkadaşlar bu işi maliye dizginleyemez. Anca yine Youtube'a gel Türkiye'de ofis aç bizim maliyeye tabi ol derler. Zira adam tıklama, izlenme harici firmaların ürün tanıtımından ve ürünün reklamını yaparak da dolaylı para da kazanıyor. Özellikle instagramdan böyle ürün reklamı yapan binlerce sosyal medya fenomeni var.

Zaten medya (TV, gazeteler) belli bir kesimin tekeline geçtiği için çoğu kişi artık TV izlemiyor, gazete okumuyor. Haliyle meydan sosyal medyaya kaldı, bunlar da sosyal medyadan nemalanan parazitler bence. Aşağılamak için söylemiyorum, Mediamarkt da Teknosa da Vatan da çalışan bir genç alıyor kamera oyun oynarken video çekiyor. Sonra çoluk çocuk bunları izliyor da kazanıyor.

sacit:
Eskiden çocuklara sorunca ileride ne olmak istiyorsun diye çocuklar cevap olarak doktor öğretmen falan derdi, şimdi soruyorsun youtuber olmak istiyorum diye cevap veriyor.Durumun vahametini siz anlayın  ;)

sakaryazede:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEskiden çocuklara sorunca ileride ne olmak istiyorsun diye çocuklar cevap olarak doktor öğretmen falan derdi, şimdi soruyorsun youtuber olmak istiyorum diye cevap veriyor.Durumun vahametini siz anlayın  ;)

--- Alıntı sonu ---
Şimdi o çocuk elbette keyifli severek eğlenerek para kazanmak ister. Şimdi kime sorsan yayla gibi Google ofislerinde çalışmak ister. Rahat, keyifli.

Mesele şu ki; eğitim sistemimiz ve yozlaşan kültürümüz de böyle kolay paraya yönlendirdiği için yetişkinler de böyle maalesef. Bir baltaya sap olamayınca youtuber olayım, popçu topçu olayım diyorlar. O da olmayınca dolandırıcı olacaklar, Tosun Mehmet gibiler çıkacak. Yerli milli yeni model Çiftlikbank diye milleti dolandıracak. :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git