Diğer > Serbest Kürsü

bel sağlığı için en iyi yatak seçimleri

<< < (3/4) > >>

aylean:
Ben işbirin Troia at kılı yatağını sldım.Mükemmel ötesi.Resmen belimi tedavi etti.Sabah dinlenmiş olarak kalkmanın zevki ise mükemmel.Bazamda İşbir late sistemli.İkisi harika

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen işbirin Troia at kılı yatağını sldım.Mükemmel ötesi.Resmen belimi tedavi etti.Sabah dinlenmiş olarak kalkmanın zevki ise mükemmel.Bazamda İşbir late sistemli.İkisi harika

--- Alıntı sonu ---
yuh Be 3000 tl bi yatağa o kadar vereceksek yaşamayalım biz

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen işbirin Troia at kılı yatağını sldım.Mükemmel ötesi.Resmen belimi tedavi etti.Sabah dinlenmiş olarak kalkmanın zevki ise mükemmel.Bazamda İşbir late sistemli.İkisi harika

--- Alıntı sonu ---
yuh Be 3000 tl bi yatağa o kadar vereceksek yaşamayalım biz

--- Alıntı sonu ---
Napıcaksın sağlık pahalı.Yazdığın fiyat ucuzmuş.Ben daha pahalı aldım.Ama gerçekten üstüne tanımıyorum.Doktor doktor dolaşıp,çare arayacağıma..

sanko86:
Bel ağlığı önemli ama maddi durum daha önemli :)

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBel ağlığı önemli ama maddi durum daha önemli :)

--- Alıntı sonu ---
evet doğru ama boş beleş şeylere o kadar para veriyoruz ki,bu bel sağlığı çok önemli.Bir kere sl.Yıllarca kullan.Benim felsefem bu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git