Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Olta at hediyeni kap

<< < (73/80) > >>

ysr86:
haftanın ödülü ipod vardı ama onun çekilişini yapmadılar. yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum geçtiğimiz hafta için ödül konmamışmıydı ???

e1e2e3:
arkadaşlar hediye yada kontör kazanırsak,kazanana mail fln atıyolarmı,yoksa siteden mi öğreniyosunuz?

peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar hediye yada kontör kazanırsak,kazanana mail fln atıyolarmı,yoksa siteden mi öğreniyosunuz?

--- Alıntı sonu ---
mail geliyo bazende arıyolar ;)

pisicik:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftanın ödülü ipod vardı ama onun çekilişini yapmadılar. yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum geçtiğimiz hafta için ödül konmamışmıydı ???

--- Alıntı sonu ---

evet yaa ipod'a ne oldu?

osmaniyemin:
 ;) ;) ;)arkadaşlar galiba büyük bi oyunun içindeyiz. burada kendine bağlıyo dedikçe adamlar dahada üstüne gidiyor aramızda ajanmı var nedir anlayamadımki. şimdide bir sürü hediye var ve almak için daha fazla zaman harcamak gerekiyo. haydi rast gele tabi biraz zor. çünkü yeni bi taktik daha var galiba son kazananlar hep eski üyeler hani yenilere çıkıyo deniliyordu ya işte onu çürütmek için artık eskilerden başladılar.  ;D :D ;D :D ;D :D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git