Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Olta at hediyeni kap
ysr86:
bugünde ayın hediyesinin kazananı belli olacak galiba
ayse11:
valla olta atıp duruyordum ama, zaten hediye kazanan birine bir de teselli hediyesi verilmesi, hediyelerdeki aynı soyadı fazlalığı siteye olan inancımı yitirmeme sebep oldu.
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinvalla olta atıp duruyordum ama, zaten hediye kazanan birine bir de teselli hediyesi verilmesi, hediyelerdeki aynı soyadı fazlalığı siteye olan inancımı yitirmeme sebep oldu.
--- Alıntı sonu ---
aynen bencede zaten kaxanamayacağım :)
osmaniyemin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinvalla olta atıp duruyordum ama, zaten hediye kazanan birine bir de teselli hediyesi verilmesi, hediyelerdeki aynı soyadı fazlalığı siteye olan inancımı yitirmeme sebep oldu.
--- Alıntı sonu ---
haklısın arkadaşım ama kazanlara tekrar bak özellikle geçen ay pc alana bu ay 11 tane atmış.
siteye güvensen iyi olur bence. hem bak birşey daha var mart ayı çekilişi noter huzurunda bi alışveriş merkezinde yapılacak yerini belirtmişler tam hatırlamıyorum ama tüm üyeler davetli yani canlı izleme olanağı sunuyorlar.
ayse11:
yani % 100 güven vermiyor. % 50 diyelim :)
yine de güvenirdim ama şu son kazanan aynı soyisimler beni bitirdi. kişinin profil sayfasına da yazdım zaten.. ;)
konturlerde mesela bir çıkana bir daha çıkmıyor.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git