Diğer > Serbest Kürsü

Islak Mendil

(1/3) > >>

guvenkoksal:
2.5 yaşında çocuğum için Islak Mendil uygun fiyatlı ve kullanışlı koli ile tavsiyeniz var mıdır?

nesliyaren:
Benim küçük de 2.5 yaşında, en son Uni Baby den kazandığım yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum. su ve bez. içeriğinde zararlı kimyasal alkol vs yok. üstelik eczacıbaşı. tavsiye ederim.

Ürün bu: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

fiyat araştırması size kalmış, benimki de bitmek üzere. uygun fiyat varsa ben de alabilirim.

OTELCi:
bBenim oğlanda 2,5 yaında  öncede prima  kullanıyodum.. diğerleri alerji yapıyordu. sonra sleepy kullandık kısa bi süre.. 2 aydırda Can bebe kullllanıyoz. biraz fazla ıslak gibi sanki ama geri kalan başka bi sorun olmadı hiç. fiyatıda çok uygun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

guvenkoksal:
Bilgileriniz için çok teşekkürler, araştırmam için çok faydalı oldular.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbBenim oğlanda 2,5 yaında  öncede prima  kullanıyodum.. diğerleri alerji yapıyordu. sonra sleepy kullandık kısa bi süre.. 2 aydırda Can bebe kullllanıyoz. biraz fazla ıslak gibi sanki ama geri kalan başka bi sorun olmadı hiç. fiyatıda çok uygun...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: nesliyaren link=topic=133284.msg1 y210213#msg1210213 date=1537213607 ---Benim küçük de 2.5 yaşında, en son Uni Baby den kazandığım yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum. su ve bez. içeriğinde zararlı kimyasal alkol vs yok. üstelik eczacıbaşı. tavsiye ederim.

Ürün bu: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

fiyat araştırması size kalmış, benimki de bitmek üzere. uygun fiyat varsa ben de alabilirim.

--- Alıntı sonu ---

peerless:
Ben şuan evy baby ninkini kullanıyorum 16 aylık bebeğime hem ucuz hem kalın çok güzel

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git