Diğer > Serbest Kürsü
Banka Vadeli Hesap Oranı
Zemote:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sen kazanç , leasing falan deme. Onu zaten muhafazakar bankalar söylüyor :D Faiz demiyor kazançtan pay diyor vs :D Benim Türkiye Finans'ta da hesabım var, iş yapıyoruz size kazançtan pay veriyoruz diyor. Aynı şeyler bunları tartışmaya gerek yok. Pazarlama taktiği bunlar, benim fikrim neticede hepsi banka.
Şu an % 17,5 , % 18,5 ları hoşgeldin faizlerine veriyorlar. Yani o bankada önceden hesabın olmamalı.
Kayit olun veya giris yapin usta yazdı. ICBC bank şu an en iyisi. %19 veriyor hoşgeldin faizi. Çin'in en büyük bankası.
Teb Marifetli Hesap %18,5 (yatırdığınız tutara göre 2000-3500 TL meblağı sürekli vadesizde tutar)
Fibabank Kiraz Hesap % 17,5 (3000 TL vadesizde tutuyor)
Önemli not : 100.000 TL ye kadar bankada paranız devlet güvencesindedir. Bu meblağa kadar banka battı, iflas etti devlet paranızı öder. (Gerçek bankalar için , çiftlikbank için değil :D )
--- Alıntı sonu ---
Kayit olun veya giris yapin Yazın Turistlerin ve Gurbetcilerin Getirdikleri İle Ekonomi bir şekilde dönüyor Ama Ekimden Sonrada Taksit 20 Milyar Dolar Dışarıya Ödeme Var.. Ekim Başında Döviz Alın diyorlar.. Bu Konuda Düşünceleriniz Nedir Efendim ;D
sakaryazede:
Yatırım tavsiyesi verilmez, batarsan tanımam. :) Ancak ekonomi sitelerini takip et.
Kayit olun veya giris yapin
Bir de gemiyi ilk fareler terkeder derler, sonumuz hayırlı olsun diyorum nokta. İnşallah ekonomik darboğazı rahat atlatırız. Donald Trump dünyadan dolarları geri topluyor. İnşallah ülke durumu toparlar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git