Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Köpek yolda ölen yavrusunun başında bekledi ve onu kenara çekti

(1/3) > >>

Maverick:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Köpek ölen yavrusuna nasıl da sahip çıkıyor.. İnsanlar bile bunu yapmazken.

soldierkan:
çok sağdıklar ya :( cani şöför frene bile basmamış

ya sözü geçmişken bu aralar sokaklarda başıboş köpeklere rastlamıyorum hiç nerdeler acaba

moonlight1907:
evet köpekleri çok severim ama bir okadarda korkarım bizim burda çok başıboş köpek var ormanlık vadide var orda takılıyorlar toplayıp hayvan barınağına alsalar çok güzel olacakta belediyenin işleri yoğun heralde

jenga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok sağdıklar ya :( cani şöför frene bile basmamış

ya sözü geçmişken bu aralar sokaklarda başıboş köpeklere rastlamıyorum hiç nerdeler acaba

--- Alıntı sonu ---

Kış yaklaşıyo göç etmişlerdir:)

Videoyu dün bende izledim cidden acı bir durum günlerce yerde duran köpek ölüleri biliyorum ne biçim düzendir anlamıyorum köpek bile daha anlayışlı insanımızdan

neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet köpekleri çok severim ama bir okadarda korkarım bizim burda çok başıboş köpek var ormanlık vadide var orda takılıyorlar toplayıp hayvan barınağına alsalar çok güzel olacakta belediyenin işleri yoğun heralde

--- Alıntı sonu ---
evet en iyi çözüm onlar için barınakların olması..
ayrıca böyle bir haber de var.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git