Diğer > Görüş ve Öneriler
Yeni üye olanlar konu linklerini göremesin..
Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinanladım arkadaşım da bazı diğer sorunu da ortaya koydum ilk hafta üyeliğimden bahsettim kimse beni tanımadan oy istedi hemde kaç kişi ki ben daha kampanya olayından hiç anlamıyodum
--- Alıntı sonu ---
O ayrı bi konu. Yen üyelerden destek istemekte sorun yok, sonucta bizler sayesinde herşeyden haberdar oluyolar yeni üyeler. Bizim onlardan destek istememiz sorun olmamalı :)
Merase:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin.kusura bakmayın ama üye olduğum ilk hafta kaç tane mail aldım şurda şuna oy ver v.s şeklinde yeni üyelere bu kadar yükleniliyo ama oy istemeye gelince dur daha hırlı mı hırsız mı kimmiş demeden oy isteyenlerde var lütfen kimse kızmasın.
--- Alıntı sonu ---
Bak Buna Katılıyorum İşte.
emnsz:
ama aynı kapıya gidiyo olay sen oy istediğinde kişi o kampanyayı öğrenmiş oluyor.
emnsz:
yanlış anlama lafına laf vermek için yazmıyorum bunları bir güvenlik oluşturucaksınız madem her yönüyle düşünmek için söylüyorum fikirleri,olayları anlatalım ki o yönü de düşünülsün dimi
Merase:
Forumda Çok Eksiklikler Var.Bunların Hepsine de Çare Var.
Örnegin Bir bölüm Var O Bölümü görmek İçin Bilmem Kaç Mesaj Olacak.Bölüm İsmini Söylemeyecegim.mesaj sayısı 50
O Bölüme Bence Mesaj Sayısı Konulmamalı.Yani Mesaj Sayısı Konulacak Bölüm Açık Konulmayacak Bölüm Kapalı.
Forum Düzensiz.Bence Yetkililer Vakitlerini Biraz Buna Ayırmalı.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git