Arkadaşlar geçen gün bilgisayara virüs girdi.Bilgisayar açılmadı falan XP yi tekrar kurdum düzeldi. Şimdi Yine bi virüs sızmış benim harici hard diskte kalmış.Onu temizledim neyse fakat explorer'ı açmıyodu şimdi açıyo fakat bağlanmıyo internete.İşin garibi modemde hiç bir sorun yok MSN'ye bile giriyo fakat tarayıcıdan hiç bir siteye bağlanamıyorum. Laptop wireless bağlanıyo mesela şuan burdan yazıyorum ama diğer bilgisayarım girmiyo? herşeyi denedim . Önerileriniz varmı?
Başka tarayıcı kur birde öyle dene bakayım mesela firefox.
İnternet Explorer'a girdikten sonra Araçlar-İnternet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerel ağ ayarları-Baglantıları otomatik algıla'yı seç sonra reset atıp tekrar dene nete baglanmayı
google chrome var oda girmiyo malesef
Spy-bot la tarama yaptırın.Faydası olabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bide bunu deniyimm bakalımm

İnternet Explorer'a girdikten sonra Araçlar-İnternet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerel ağ ayarları-Baglantıları otomatik algıla'yı seç sonra reset atıp tekrar dene nete baglanmayı
yaptım olmadı malesef
Dns den de olabilir eğer otomatikse 208.67.222.222 - 208.67.220.220 yaparak dene bir istersen
virus programlarını açabiliyor musun peki bilgisayarda
evet açabiliyorumm spy ile de tarattım 3 tane buldu düzeltti fakat yine olmadı

kafayı yicem yaa
Dns den de olabilir eğer otomatikse 208.67.222.222 - 208.67.220.220 yaparak dene bir istersen
buda işe yaramadı

((
En güzeli tekrar temiz bir format yalnız elindeki windows cd si ile değil de başka bir cd ile kur windowsu.Cd ye de virüs bulaşmış olabilir.Windowsu kurunca da hemen bir virüs programı kur.Muhtemelen sorun böylece çözülecektir.