Internetten Para Kazan > Para kazan
ShareCash Sistemi İndirilen Dosya Başına 0,20-0,60 Dolar Kazanın
Sco_:
Dostum sunumu çok iyi yapmışsın iyi güzelde, önce bi siteyi dolansaydın, üyeleri gözlemleseydin daha iyi olurdu.Boşa ugrasmıssın... Bu forum'da bu tür şeylere inananlar yok, inansalarda bu tür şeylerle uğraşacak kimse çıkmaz bu forumdan. Kısaca sana bu forumdan ekmek çıkmaz, başka forumlarda dene şansını ;) Ama ilk mesajında bu siteyi tanıtma yoksa her girdigin forumdan kovulursun ;D
awelya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDostum sunumu çok iyi yapmışsın iyi güzelde, önce bi siteyi dolansaydın, üyeleri gözlemleseydin daha iyi olurdu.Boşa ugrasmıssın... Bu forum'da bu tür şeylere inananlar yok, inansalarda bu tür şeylerle uğraşacak kimse çıkmaz bu forumdan. Kısaca sana bu forumdan ekmek çıkmaz, başka forumlarda dene şansını ;) Ama ilk mesajında bu siteyi tanıtma yoksa her girdigin forumdan kovulursun ;D
--- Alıntı sonu ---
teşekkürler ;D
Sco_:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinDostum sunumu çok iyi yapmışsın iyi güzelde, önce bi siteyi dolansaydın, üyeleri gözlemleseydin daha iyi olurdu.Boşa ugrasmıssın... Bu forum'da bu tür şeylere inananlar yok, inansalarda bu tür şeylerle uğraşacak kimse çıkmaz bu forumdan. Kısaca sana bu forumdan ekmek çıkmaz, başka forumlarda dene şansını ;) Ama ilk mesajında bu siteyi tanıtma yoksa her girdigin forumdan kovulursun ;D
--- Alıntı sonu ---
teşekkürler ;D
--- Alıntı sonu ---
Önemli deil her zmn ;D
gulsum23:
nasıl nerden indireceğiz
ShareCashX:
Merhaba,
18 Ocak tarihinde sitenize üye oldum. Size para kaznadıracak bir yöntemden bahsettim. Hemen çok bilmişin biri çıkıp bunlar boş işler yalan dolan vs diyip önyargılı ve bilinçsiz bir biçimde hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadığı bir şeyi eleştirdi. Aslında bu kişi sizin para kazanmanızı engelledi.
Ben de yeni gelen üyelere saygılı ve bilinçli bir foruma gittim ve aynı siteyi tanıttım. Bakın neler oldu :
İlk üye olan kişilerden biri Şubat ayında 24$ kazandı. Mart ayında 134$ kazandı. Bu ödemelerini aldı. 134 dolarlık ödemenin ekran görüntüsü de bu. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Nisan ayında 165$ kazandı. Ödemesi bu ay sonuna doğru eline geçecek. Bu kişi kim biliyor musunuz? Az üstte mesajı olan moneymake'in ta kendisi.
Kayit olun veya giris yapin burada da ödeme aln dğer kişilerin ödemeyi aldıklarını gösteren beyanlarını bulabilirsiniz.
Şimdi söyleyin bakalım size para kazandıracak gerçek yöntemleri anlatan kişilere saldırıp dışlayıp para kazanmanızı englleyen kişilere teşekkür etmek nasıl bir şey. ;D Devam edin böyle...
Para kaznamak isteyen varsa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin buradan buyursun. Adminler de artık referans linklerini silmekten vazgeçerse sevinirim. Millete faydalı bir iş yapıyoruz. Ufak da olsa bir katkısı olsun bize. Referans gelirleri sizin kazancınızdan değil sitenin kazancından kesiliyor. Size bir zararı yok. Yurtdışından döviz getiriyoruz. Referanssız üye olursanız sizin kazancınız %10luk kısmı yurtdışında kalacak.
Kayit olun veya giris yapin artık indirme başına Türkiye için 0,25$ ABD, Kanada, İngiltere için 0,40$-0,80$ ödüyor. Linklerinizi yabancı forumlara koyun ki daha çok kazanın! Yurtdışından ülkeye döviz sokun ekonomiye can verin.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git