Diğer > Serbest Kürsü

Hep Birlikte Amin Diyelim

<< < (3/3)

guvenkoksal:
Amin...

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu zamanda dediğiniz gibi kazanıyorlarsa helal olsun. Ciddi yaratıcılık ister.

Alışveriş çekilişlerinde kazanamıyoruz daha... Katılımı bedava olan herkesin daldığı sosyal medya çekilişlerine, yarışmalarına hiç bakmıyorum o yüzden

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin in de dediği gibi yarım gün kazanamasa dertleniyolar nerdeyse Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  :D

sakaryazede:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu zamanda dediğiniz gibi kazanıyorlarsa helal olsun. Ciddi yaratıcılık ister.

Alışveriş çekilişlerinde kazanamıyoruz daha... Katılımı bedava olan herkesin daldığı sosyal medya çekilişlerine, yarışmalarına hiç bakmıyorum o yüzden

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin in de dediği gibi yarım gün kazanamasa dertleniyolar nerdeyse Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  :D

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin hangi bin yarım gün. :D Ama şaka bir yana Youtube Kingston kanalı sosyal medya saymıyorum, ben sosyal medyadan kazanamıyorum dostum. 

Valla canım sıkıldı, şu ara bir araba çıksa da satsam. Keyifli oluyor 6 ay 1 sene oyalar araba çıksa :D

ozcartman:
kim ki bunlar diyen arkadaşlar olmuştu

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

sakaryazede:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkim ki bunlar diyen arkadaşlar olmuştu

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
Helal herhalde bir mağaza açmıştır, ürünleri satmak için :D

İnşallah kazandıklarını çiftlikbank a kaptırmamıştır :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git